Counter Strike

A Virtus.pro gyengébb, mint valaha. Snax nyilatkozott, érik a lengyel forgatás!


A pletykák szerint a VP-nek két LAN-ja volt megmutatni, hogy a mostani lineup mellett érdemes kitartani. Mindkettőn leszerepeltek, szóval jöhet MICHU.

Már a DreamHack Malmö után felröppent a hír, a VP-nek a következő két versenyen valami nagyot kell villantania, különben változtatnak a lineupon.

Hát ez az idő is eljött, hamarosan változhat a VP lineupja – gamer.hu

Két LAN-on van még esélye az évek óta együtt játszó ötösnek a bizonyításra, utána elképzelhető, hogy elkerülhetetlen lesz a csere. Mindig is tudtuk, hogy egyszer úgyis eljön ez a nap, de teljesen máshogy képzeltük. Az ELEAGUE győzelem után akár szögre is akaszthatták volna az egeret, de folytatták.

Azonban sem az ESG Tour negyedik helye, sem a new yorki csoportutolsóként való kiesése nem volt épp sikersztori. Így tehát jöhet a csere, mert két esélyéből egyikkel se élt a csapat, képtelenek sokadszorra is megújulni!

A találgatások szerint NEO vagy TaZ lesz a csapat távozója, mindkét említett versenyen ők ketten voltak egyébként a két leggyengébb player a VP-ben.

Az érkezőként beharangozott MICHU viszont szárnyal, a csapat legutóbbi döntőjében, az ESL nyári lengyen bajnokságán abszolút nyerő ember volt.

Forrás: HLTV

A KINGUIN ezzel utolsó tornáját is lejátszotta, ahol még érdekeltek voltak, elképzelhető, hogy ha pár héten belül elveszítik két legjobbjukat (MICHU-t a VP, SZPERO-t a PENTA vinné), oszlik is a csapat.

Az egészet még megfejeli Snax nyilatkozata a HLTV-nek, melynek zárómondata igen sokat sejtető:

“Yeah, we’re probably going to change something, maybe it’s the in-game leader role, I don’t know yet.”

“Valamin változtatnunk kellene, talán az irányító kilétén, egyelőre nem tudom még megmondani.”

Az eddigi irányító TaZ tehát lehet csak IGL szerepét veszíti el, de lehet tagságát is bukja az egykori Major győztes kezdő ötösében!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva