Counter Strike

Brazil Major és Neymar mint sztárvendég? Nagyon pörögnek a következő Major pletykái


A brazil ESL szavaztatni kezdte a hazai közösséget egy esetleges ESL One rendezéssel kapcsolatban, a lelkes rajongók pedig egyből leaket sejtenek.

Mindenki szeretné tudni, hol lesz a következő Major, ez minden ősszel ilyen CS:GO-s betegség! A találgatások szinte napról napra erősebbek, legutóbb ugyanis éppen szeptember végén jelentették be a következő év első Major tornáját.

Vagyis a január végi rendezvényt 4 hónappal a döntő előtt hirdették ki, és mivel 2018-ban is január végi, február eleji Majort ígért a Valve kijelenthetjük:

közel a bejelentés a rendező kilétéről és a helyszínül szolgáló városról!

Annyit már tudunk, hogy a Valve az alábbi szervezőkkel tárgyal 2018 első Major tornájáról:b

Ha kicsit ránézünk a névsorra, két táborra bonthatjuk a rendezőket. Az ELEAGUE és az újabban Amerikába költöző DreamHack biztosan a tengerentúlra vinné a Majort, a PGL és a Starladder viszont Európa párti lenne. Az ESL nagy kérdés, de a brazil részleg vezetőjének legutóbbi akciójából ítélve ők is inkább Amerika felé húznak:

Az egyszerű szavazásból hatalmas hype lett, sokan már Majorként szeretnék látni az eseményt, ami nem is biztos, hogy létrejön! Sőt, szavazók szerint akkor már sztárvendégként jöjjön a CS:GO fan hírében álló Neymar is! Ami tényleg hatalmas dobás lenne, ezt mi is belátjuk!

A dologra egyébként akár tekinthetünk is “leak”-ként, hiszen az ESL vitt már nagy döntőt Brazíliába, két csapat is legendaként várja a következő helyszínt, így biztosan megtelne az Aréna rajongókkal!

Tavaly szeptember 27-én derült ki a következő helyszín, reméljük idén is megkapjuk a valós infókat az első őszi hónap végén!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva