League of Legends

Elérhető a Championship Ashe hőskinézet!


A hétvégén startol a világbajnokság, Ashe pedig ennek hatására ünnepi öltözékbe bújhat.

A 2017-es világesemény hivatalos skinje, a Championship Ashe már megvásárolható a játék boltjában!

Egy hónappal ezelőtt jelentették be a hőskinézetet, mi pedig el voltunk ájulva. Sokan nem voltak partnerek ebben, ám ez is érthető, ugyanis Ashe közel sem tartozik azok közé a hősök közé, akik szűkölködnek hőskinézetekben, éppen ellenkezőleg! Furcsa lépés a Riottól, ugyanis nemrégiben már kapott egy gyönyörű skint, a Project kiadást. Az egyik legrégebbi hősről beszélünk, így nem meglepő, hogy rá készült eddig az egyik legtöbb hőskinézet.

A hőskinézet 1350 RP-be kerül, de mindezt egyébként meg is éri.

Ha más miatt nem, már azért is, mert képes lesz a hőskinézet megdobni a felhasználónk értékét a világbajnokság alatt. Egy Championship Ashe-el a markunkban, lehetőségünk nyílik továbbfejleszteni a hőskinézetet mialatt a profik egymást gyepálják Kínában. A világesemény alatt ugyanis megint kapunk majd küldetéseket, amikért Worlds Tokeneket fogunk kapni. 320 zsetonért a hőskinézet arany színűvé fog válni (pontosabban kapunk hozzá egy arany chroma skint) és még egy Championship Ward kinézet is esni fog mellé.

View post on imgur.com

A chroma és a ward skin exkluzív tartalmak lesznek, a jövőben soha többé nem lesznek elérhetőek, így akik meg tudják maguknak szerezni őket, nagyot dobhatnak a felhasználó összértékén.

A hőskinézet árából befolyt összeg 25%-át a profi csapatok kapják majd, ahogyan eddig is. Valamint, ami teljesen új idén, hogy további 25% befolyik egy támogatói alapba. A világbajnokság után szavazni lehet három jótékonysági szervezetre, a győztes szervezet a támogatói alap 50%-át fogja megkapni, míg a másik kettő a maradékot, tehát 25-25%-ot fog kapni. A szavazást a játékosok fogják végezni, mindenki szavazhat majd egy szervezetre, a szavazat súlyát pedig a játékosok Honor szintje fogja meghatározni!  (A Honor 5-ös játékos szava döntőbb lesz, mint a Honor 2-esé.)

(Forrás: dotesports.com)

Nektek hogy tetszik a skin? Beruháztok majd rá?

Nyitókép: gameinfo.eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva