Counter Strike

Megjött az első Diamond Coin, ma már folymatosan érkeznek a Hydra jutalmak


Az új Operation volt az első, ahol 25 csillaggal egészen Diamondig lehetett vinni a jutalmul járó medált, és meg kell hagyni baromi jól néz ki!

Az Operation Hydra lassan lecseng, ennek egyik első de legkellemesebb bizonyítékaként mától folyamatosan érkeznek a Diamond Cionok azok számára, akik 25 csillagot értek el a kihívás alatt!

De nem csak a képen mutat szépen! Azok akik az Operationök történetének első Diamond medálját már kiváltották, mind egyet értenek abban, hogy a játékon belül is baromi jól mutat:

Ha valaki kedvett kapott a Mission lista gyorsa végig pörgetéséhez, annak azért van egy rossz hírünk! A számítások szerint napi 20 órát kellene beletenni nulláról a Hydra Operationbe, hogy kijöjjön szeptember végéig a Diamin Coin.

Mert hogy az Operation szeptember végéig él, de nem csak a medál miatt érdemes megpróbálni a dolgot. A dropok is hihetetlenül durvák tudnak lenni:

Összességében tehát jó dropok, szép medál, hangulatos küldetések, visszanézve megérte ilyen sokat várni a májusban megjelent Hydrára!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva