Counter Strike

Megkérdeztük a hazai játékosokat, mit gondolnak mat1 visszatéréséről


Mindenkiben kétes érzések keverednek az esetről, ezért megkérdeztük mit gondolnak a hazai játékosok mat1 visszatéréséről.

Megkérdeztük a hazai scene releváns szereplőit, hogy mit is gondolnak mat1 visszatéréséről. Aki lemaradt volna esetleg a történtekről, mat1 visszatért és ismét elindult a WESG-n, ám ezúttal egy teljesen új csapatban htmL, SzarvasMarha, gejmzilla és a volt csapattársa, bodito mellett próbál szerencsét.

Na de nézzük, mit gondol a hazai scene erről az egészről.

Mi a véleményed arról, hogy mat1 visszatért az újdonsült csapatával? 

KODIAK: Igazából nem vagyok meglepve nagyon. Igaz én mat1 helyében inkább valami más játékkal játszanék… Minden esetre csak remélni tudom hogy a WESG komoly cheat szűrőkkel dolgozik és figyelemmel kísérik a meccseiket.

Bodito, a korábbi csapattársa úgy tűnik megbocsátott neki, te hasonló esetben szintén megbocsátanál?

KODIAK: Én nem ismerem mat1-t, azt se hogy mennyire van elkeseredett helyzetben bodito illetve milyen lehetőségei vannak. Szal nem bírálnám semmiképp a cselekedeteit. Én nem hiszem, hogy újra tudnék bízni valakiben aki így átvert és hazudott.

Mit gondolsz Mat1 visszatéréséről?

DEv: Nevetséges, Szánalmas és bosszantó egyben. Semmi keresnivalója sem itt sem máshol. Ebben a játékban neki már nincs helye. Aki pedig játszik vele az saját magát köpi szemen.

Bodito úgy tűnik megbocsátott neki, szerinted hogy lehetséges ez?

DEv: Komolyan elbeszélgettem boditoval miután megtudtam, hogy vele fog játszani, talán egy órán keresztül is csak erről beszéltünk és nemtetszésemet fejeztem ki felé, sajnálatos módon elveszettnek tartom bodit, amióta nem játszik competetive szinten. Állítása szerint ő már casual és nem érdekli, nem csapatozik csak játszik, hogy ne unatkozzon. Amit teljesen meg is értenék, de nem egy olyan ember társaságában kellene, aki a Pixel “karrierjét” 0-ba rakta. Több milliós nyereményektől estünk el, rengeteg meghívástól és lantól miatta. Én ezt nem tudom neki megbocsájtani, úgy fest bodi igen

balról: kuLi, ziTi,random szomorú ombre, Drakolych, Pepe | Forrás: kuLi fb.

Mit gondolsz Mat1 korai visszatéréséről?

ziTi: “Mindenki érdemel egy második esélyt”. Eddig ez rendben is van. A lehetőség adott, lehet bizonyítani, bár nyilván a közösség ezt legszívesebben egy offline versenyen nézné meg. Ha tényleg bizonyítani akarsz, legyél tökös, állj oda mindenki elé és mutasd meg mit tudsz valójában. Amíg ezt nem teszed meg, ugyanaz a szánalmas csaló maradsz, aki eddig voltál. Ami pedig a közösséget illeti. Kit, mivel és hogyan tud meggyőzni egy ilyen ember, hogy játszanak vele újra? A negatív hír más playerekre/csapatokra is rászállhat, ezért érdemes lenne előbb mérlegelni megéri-e (újra?) a kockázat.

kuLi: Túl korainak érzem ezt az egészet, illetve a kommunikáció… nem igazán volt megmagyarázva az egész. 2018-ra kellett volna időzítenie, tök egyértelmű, hogy bezuhan a flame, pláne, hogy a büdös nagy meacuplazást kicsit elhanyagolta mindemellé. Emiatt pedig a társai is kapják a sarat erősen, hiszen innentől kezdve htmL úgy lesz asszociálva, mint “az a noname gyerek, aki kétségbeesetten próbált kikvalizni a csalóval anno”.

Res1st: Nem tudom megérteni, mi visz rá bárkit is, hogy egy olyan emberrel közösködjön, aki arcátlanul átverte és hülyének nézte az egész közösséget, majd nevetve vallotta be, hogy igen csalt… Ha lenne bármilyen önértékelése mat1-nak, akkor soha többet nem akarna versenyszerűen cszni. Ez amúgy remekül tükrözi, mennyire egyben van a magyar közösség is, hiszen ha minden “profi” játékos a hazánkban még abban sem képes egyetérteni, hogy a csalókat kirekesszék a saját köreikből Önös érdekek miatt, akkor nem tudom lesz-e itthon valaha bármilyen összefogás.

koloRRR: Bodito döntése számomra érthetetlen, tavaly legalább annyira megalázta őt is mat1, mint saját magát. Ha nem csalna, akkor nyilván semmilyen problémám nem lenne azzal, hogy visszatér, de mivel egy olyan emberről beszélünk, aki 6 éve csal, kétlem hogy változna a helyzet. Habár tegnap láthattuk a visszatérő meccsét, ott az igazi matit láthattuk. Olyasmi teljesítmény várható, ha a továbbiakban nem fog csalni.

FLASH: undorító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva