PUBG

Új járművek, rank/levelrendszer? Szemezgetés Playerunknown AMA threadből


A reddit felhasználói kérdezhettek a PUBG atyjától.

 

Brendan Greene (vagy ahogy jobban ismerhetitek Playerunknown) válaszolt redditen a neki feltett kérdésekre, pár új dolgot is megtudhattunk a készülő mapokról, vagy éppen egy tervezett rangrendszerről.

Az alábbi válaszban talán három pontot érdemes kiemelni. A második pontban a már belengetett “kékkel” kapcsolatos változásokról ír, valóban változtatni fognak a mechanikáján. A negyedik pontban a sokak által várt penetration rendszerről írt, ez azt fogja eredményezni, hogy bizonyos tereptárgyakon/anyagokon a golyók át tudnak majd hatolni és sebzést okozni.  A hetedik pontban a felhasználó eredeti kérdésében az szerepelt, hogy ha már úgyis nagyon sokan ReShade-t használnak, nem gondolkodnak-e a fejlesztők a funkciók in-game integrálásán. PU nem zárkózott el a lehetőségtől, beszélni fog az Art Directorral erről a témáról.

A szeptemberi nagy update-el megérkezett a forceolt post-processing is a játékba, ezt legkönnyebben a fegyver hozzád közeli részének elmosódásával vehetted észre. Ez az “újdonság” sok embernek nem tetszett, hangot is adtak ennek redditen. Szerencsére PU megnyugtatta őket: nem feltétlenül véglegesek ezek a változások egy-egy frissítés után, odafigyelnek a közösség visszajelzéseire. Talán így előbb-utóbb kikerül ez a változás is.

A kérdés itt az volt, hogy lesznek-e majd rangok vagy divíziók a játékban. Lesznek! Sőt, karaktereink szintet léphetnek majd, fegyver skill rendszer (de ez nem fogja befolyásolni a gameplayt, kicsit unfair is lenne) és még egyéb fejlődési rendszerek is jöhetnek.

Vérzik a füled a hangerőtől amikor kiugrasz a repülőből? Nem vagy egyedül, dolgoznak már a hangok szintjének kiegyensúlyozásán. Ellenben nem ez az elsődleges feladat/hiba amivel most foglalkoznak. Használjátok addig bátran a CTRL+M gombot a némításra.

Az új mapon új járműveket is találhatunk majd. Hogy miket, azt sajnos még nem tudtuk meg.

A fejlesztés elején felvetődött, hogy kellene vadvilág a játékba, azonban az erőforrásokat másra kellett felhasználni..pedig milyen jó is lenne, ha a kékbe futva még egy farkas is üldözne…

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva