League of Legends

Megérkeztek a Worlds küldetések, nem erre számítottunk!


Szombat hajnalban startol a világbajnokság, a világeseményhez köthető küldetések pedig már el is jutottak a játékosokhoz.

Pénz, pénz és pénz. Ez a három dolog kell ahhoz, hogy mindenki kimaxolhassa a VB élményt. Előzetesen nem pontosan erről volt szó, de hát mondhatjuk, hogy “ez van, ebből kell főzni”.

A Championship Ashe megjelenésével a Riot Games elkezdte pedzegetni, hogy a világbajnokság alatt megkapott küldetések teljesen más irányba fognak vezetni, mint eddig. A keményen dolgozó játékosok önerőből elérhetik a legtöbbet érő, Championship Ward hőskinézetet és a Championship Ashe skinhez tartozó Chromát. 320 Worlds zsetonba kerül ez a csomag, a küldetésekért pedig 5-10-20 zsetonokat kapnak a játékosok, így egészen fair ajánlatnak látszott, tekintve, hogy a hőskinézetért már első körön fizetni kell, így az értéke megnöveléséért elég komolyan elhivatottnak lenni.

A világbajnokság résztvevői (Forrás: eu.lolesports.com)

Ez a tündérmese egészen a tényleges megjelenésig és a hivatalos bejelentésig tartott, ugyanis a Worlds exkluzív tartalmakat csakis a VB mester belépő birtokosai érhetik el. Ami természetesen RP-be kerül, azt pedig nem másért, mint ropogós forintért adják. Tehát a “pusztán kemény munkával” részt ki is vághatjuk gyakorlatilag az ablakon, HA fizetünk érte, akkor elkezdhetünk komolyan dolgozni a Chromáért és a Ward skinért. Igen, a fizetéssel csak a lehetőséget kapjuk meg, azt a 320 tokent még össze kell kaparni valahogy!

Nézzük mit és mennyi zsetonért zsebelhetünk be az esemény alatt:

(Forrás: eune.leagueoflegends.com)

Értelemszerűen a jobb oldali oszlop számai a zseton mennyiséget jelentik. Érdekesség, hogy még mindig többe kerülnek a régi, már a játékból kivett hőskinézetek, mint az esetleges Legendary skinek. A Retró gömb 20 zsetonnal drágább, valamint ha megnézzük az ár-érték arányt, akkor nem túl kedvező a végeredmény. Tény, a már nem elérhető hőskinézetek kuriózumnak számítanak, viszont sajnos ezeket nem rántotta fel a Riot a mostani színvonalra, így nagyobb eséllyel bukunk rajta, mint nyerünk. (Régi 975 RP-s skin minősége < új 975 RP-s skin minősége)

A mostani küldetésrendszer is ikonokhoz van kötve, a bevezető Worlds ikont az első feladat teljesítésével nyithatjuk meg, utána pedig annak, vagy bármely más 2017-es VB ikon használatával tudjuk tisztítgatni a küldetéslistánkat. Ha más ikonokat használunk, akkor a rendszer nem fogja figyelembe venni a teljesítményünk.

A világbajnokság egy egészen hosszú esemény, amit jobb, ha a kliensen belül is folyamatosan követünk, ugyanis a küldetéseink a kupa aktuális hetéhez fognak viszonyulni. Így ha VB a második heti fordulóját kezdi, akkor sajnos búcsút mondhatunk a még nem teljesített első heti feladatainknak, de főleg az értük kapható díjaknak.

A mester belépő árazása is erre épül, ugyanis minél később ruházunk be rá, annál kevesebb küldetést ad, de olcsóbbá is válik ezáltal! (Az árak RP-ben értendők!)

Volt olyan rendes a Riot Games, hogy leközölte a pontos küldetéslistát, így azt erre a linkre kattintva megnézhetitek és lelkiekben felkészülhettek rájuk.

Az akció egészen 2017. december 5-ig lesz elérhető, onnantól a zsetonok nem lesznek beválthatók semmire!

Mit gondoltok az új eseményről?

Nyitókép: eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva