League of Legends

Nem öli meg magát Urgot a 7.20-tól kezdve!


A rework nagyot dobott a topos játszhatóságán, de azért hagy egy-két dolog kivetnivalót az esetében. Ha hihetünk Meddlernek, a megoldás úton van!

Urgot W képessége, a Purge, az egyik, ha nem a legfontosabb képessége a hősnek. Folyamatos sebzés alatt tartja az ellenfelet egy gépfegyverrel, ráadásul mindez a passzív sebzésekkel együtt komoly veszélyt jelent az ellenfélre. Ami a probléma az az, hogy jelenleg önmagára is!

Akik előszeretettel játsszák a karaktert a felső ösvényen, azok megtapasztalhatták, hogy ha az ellenfél gyorsan felkap magára egy Bramble Vestet, majd mindezt Thronmailre fejleszti, akkor Urgot egy idő után több sebzést oszt vissza magára, mint amennyit okoz az ellenfelének!

(Forrás: leagueoflegends.wikia.com)

Jelenleg a W on-hit sebzést oszt ki, ami azt jelenti, hogy minden támadása auto attack szintű. Ha benyomja a Purge-öt, akkor olyan, mintha folyamatosan csapkodná az ellenfelét a jobb-kattal, ezt pedig teljes mértékben visszatolja az ellenfélre a Thornmail, a Bramble Vest, de még a Rammus W is. Ez pedig idővel többet csap vissza ránk, ugyanis az ő ellenállásuk csökkenti a sebzés mértékét, míg a miénk nem csökkenti a visszacsapódó löketeket. Ugyan nem fogjuk eltüntetni az életerőnk egy pillanat alatt, azért abban megegyezhetünk, hogy ez nem túl egészséges a karakterre nézve. S mindezt a Riot is így gondolja.

“A 7.20-as frissítésben úgy tervezzük, hogy a visszacsapódó sebzés is on-hit effektként érkezzen, így értelem szerűen a sebzések kiegyenlítődnek majd.”

Riot Meddler szavai megváltást jelenthetnek az Urgot maineknek, viszont mindez csak a 7.20-as frissítéssel érkezhet legkorábban, ami azért még alsó hangon 3 hét.

Mindezeken felül a Bramble Vest további nerfet kaphat már a 7.19-ben, a változtatások jelen vannak a PBE-n, s ha mindezt egészséges módosításnak tartja a Riot, valószínűleg meg is fog jelenni az élő szerverekre.

Lassul a Tank-meta, Bramble Vest nerf a 7.19-ben!

Ti észrevettétek ezt a szerencsétlen “apróságot”?

Nyitókép: gameinfo.eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva