Counter Strike

Kínában tényleg komolyan veszik a CS:GO-t, börtön vár az egyik legnagyobb cheat elosztóra


Rendőrségi razzia keretében csaptak le Guangdong tartományban a rendőrök, a célpont az egyik legelterjedtebb csalást üzemeltető kínai programozó volt.

Drog bárók és illegális fegyverkereskedők szintjére emelkedett Kínában a CS:GO, rendőrségi rajtaütés során kapták el a saját fejlesztésű csalást áruló programozót!

A Perfect World tiszta játékot ígért a kínai bevezetés kapcsán, és hamar el is kezdték a rendrakást!

A rendőrség megfelelő mennyiségű bizonyíték begyűjtése után csapott le a dealerre, előbb álnéven cheatet vettek tőle, majd utána néztek a “vállalkozás” nyereségeinek, következtetve az eladott csalások számára.

Forrás: 5eplay.com

Ezután jött a rajtaütés, házkutatás és ezek alapján az adatok helyességének bizonyítása. Majd a zéró tolerancia jegyében a letartóztatás! Ha a Kínai Népköztársaság Büntetőjogi osztálya bűnösnek találja a csalást áruló személyt,

az illegálisan begyűjtött jövedelem ötszöröse várhat rá pénzbírságban, és 15 év börtön is járhat mellé.

A Perfect World tehát nem elégszik meg azzal, hogy személyi igazolvány alapján hosszú időre eltiltja, akiket csaláson kap. Ráadásként a rendőrséggel együtt működve a csalást áruló oldalak és személyek ellen is nyomoznak.

Bár ennyire komolyan vennék a csalást és mások virtuális megkárosítását máshol is! Mert igen, ha lecsalsz valakit, azzal komoly károkat okozhatsz, ezt mindenki tudja!

Mindeközben jött még egy újdonság, ami szintén Kínához kapcsolódik, a kínai profiknak ingyen AWP-t osztogatnak. Valahogy az az érzésünk van, hogy odaát jobb most játékosnak lenni.

Ti örülnétek egy igazi AWP-nek ingyen? Csak mert a kínaiakat most épp ezzel lepték meg – gamer.hu

A kínaiakra megint van okunk irigykedni, ezúttal egy AWP miatt. A kínai piacra nem csak a Valve figyel, hanem a Perfect World az, aki igazán törődik a játékosokkal.

Forrás: 5eplay

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva