Overwatch

Így kombózhatod Junkrattel a Guardian Angel trükköt

Drag - Csető Zsolt - 7 éve Címkék: mercy,

10 másodpercen belül a pontra kellene érni? Semmi akadálya!

Egy extra meglepetést is tartogatott a legutóbbi Overwatch patch a Mercy mainek számára, hiszen a korábban ígért változtatások mellett egy igen látványos trükk is érkezett a frissítésben, melyben korábbi cikkünkben már olvashattatok.

Mercy fanok figyelem: bugnak indult, hasznos trükk lett belőle

A Guardian Angel képesség cancelezésével igen komoly távolságokat lehet átszelni villámgyorsan Mercy-vel, ami nyilván rengeteg szituációban jól jöhet – például akkor, amikor gyorsan vissza kell érni a társakhoz, ami elég gyakran előfordul.

Igen ám, de a képesség használatához kell egy célpont is, akinek a segítségével “belendíthetjük” magunkat. A játékosok szerencsére kellően kreatívak ahhoz, hogy megoldják az ilyesfajta problémákat – így tettek az alábbi esetben is, ahol egy Junkrat jelentette a kapaszkodót, szó szerint.

A villámgyors rollout kulcsfigurája Junkrat, aki a Concussion Mine segítségével fellövi magát a levegőbe, így a Mercy használni tudja a Guardian Angelt, hogy aztán pillanatok alatt elsuhanjon az első pontig. Tíz másodperc sem kellett így a healernek ahhoz, hogy megérkezzen segíteni.

Ahogy korábban már olvashattatok róla, a trükk teljesen szándékos a Blizzard részéről. Igaz, először csak véletlenül került bele a játékba, bugként, ám tetszett nekik, ezért végül bent hagyták, így a Mercy-k most vadul repkedhetnek. Nem lepődnénk meg persze, ha a hasonló akciókat látván a fejlesztők meggondolnák magukat, ám egyelőre nem érkeztek erre utaló jelek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva