Hearthstone

Mennyi mobilnetet fogyaszt a Hearthstone?


A játék miatt valószínűleg nem kell magasabb díjcsomagban gondolkodnod.

A napi Hearthstone adagunk bevitelében nagyban segítenek a játék mobilos verziói, hiszen mennyivel jobb és egyszerűbb, ha suliba menet vagy munkából hazafelé le tudjuk nyomni a Daily Questet – a küldetés is meglesz, valamint az utazás sem annyira unalmas, mint általában! De mennyi mobilnet kell vajon ehhez?

Jó hírünk van: meglehetősen kevés! A Hearthstone az összes fontos dolgot a telefonodon tárolja, a gyűjteményedtől kezdve a lapok képességein át egészen az egyéb adatokig. Miután nem túl intenzív maga a játék, illetve a két fél sem cselekedhet egymással párhuzamosan, ezért a szerverrel való kommunikáció is meglehetősen egyszerű, ennek köszönhetően pedig minimális az adatforgalom.

Általánosságban azt mondhatjuk, hogy egy átlagos Hearthstone meccs nagyjából 100-150 kilobájt adatforgalmat használ.

Kép: iMore

Hogy ebből a hónap végére mennyi lesz, az persze nagyban függ attól, hogy mennyit játszunk a játékkal mobilon. Napi egy-két meccset kis túlzással meg sem érzünk, szó szerint néhány megabájtból el lehet szórakozni egy hónapban, ha tényleg minimálisan játszunk csak mobilon.

A sokat utazók és az igazi függők ennél persze jóval többet el tudnak fogyasztani, de szerencsére akkor sem kell magasabb díjcsomagban gondolkodnod, ha te közéjük tartozol. Tapasztalatunk szerint ha napi szinten komolyan használod a Hearthstone applikációt (megcsinálod a napi questeket, minden nap mész egy Arénát, böngészed a gyűjteményed, paklikat állítasz össze), akkor is megáll a havi adatforgalom 50-100 megabájt környékén, de ez már tényleg a felső határ!

Egyetlen dologra kell csak nagyon odafigyelni, de szerencsére ez se nagy ördöngösség: ne mobilnetről frissítsd a játékot! A több száz megabájtos update-ek nyilván pillanatok alatt le tudják szívni a havi keretedet, így ha látod, hogy új patch érkezett a Hearthstone-hoz, mindenképpen ügyelj arra, hogy kizárólag Wi-Firől frissítsd az applikációt!

Összességében tehát elmondhatjuk, hogy a mobilos Hearthstone-ozáshoz nem kell túl sok minden: lényegében elég egy telefon, amin elfut, hiszen még a legkisebb mobilinternet-csomagban is bőven van annyi adatforgalom, ami mellett nyugodtan lehet űzni a HS-t a buszon vagy a metrón.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva