PUBG

1,5 millió?! Ennek már sosem lesz vége, nem csitul a hype a PUBG körül


Vasárnap a PUBG újabb rekordot döntött. A játékosok száma meghaladta a 1.5 milliót, a Dota2 nem tudja tartani a tempót! Vajon hova nőnek még a számok?

A Pubg sorra dönti a rekordokat és egyre több játékossal büszkélkedhet! Elképesztő, hogy egy ilyen kis költségvetésű játék, ami ráadásul egy tapasztalatlan fejlesztői brigád munkája, ilyen jól hasít! A népszerűség robbanásszerűen nő, és nem tud leállni a hype vonat! Azok a számok, amik pár hete rekordnak számítottak, máris elavultak. Szeptember 16-án még erről beszéltünk:

A PUBG tehát még csak kilenc napja került a legtöbb egyidejű játékossal rendelkező Steam játékok ranglistájának elejére. Erre tessék, máris megdöntötte saját rekordját és nem is kevéssel. Hiszen most vasárnap 200 000 emberrel többen játszottak, mint akkor. Honnan jön ez a sok ember, de komolyan?!

Valószínű onnan, hogy a többi játékkal ellentétben a PUBG egyfolytában fejlődik. A Márciusi early acess óta folyamatos patch-ek jönnek, a játék egyre jobb és játszhatóbb. Az új fegyver, az időjárás fejlesztése és a javuló optimalizálás is valószínűleg nagyban hozzájárult a számok növekedéséhez.

Brendan “Playerunknown” Greene, biztosította a közösséget, hogy a PUBG-vel hosszú távra terveznek, és még sok évig nem fog alábbhagyni a a lelkesedés, és így a fejlesztés sem. Szóval a játék rajongóinak nem kell aggódni, úgy néz ki a még egy jó ideig ott lesz legjátszottabbak között! És mindannyiunk gépén!

A Steam tehát már kipipálva, jöhet a következő feladat. Szerintetek a League of Legends-et is megelőzheti idővel? Ott kicsit más mérték szerint nézik a dolgokat, 7,5 milliós rekordokkal dobálóznak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva