Hearthstone

Frissült a legjobb Hearthstone lapkereső, a Searchstone


Végre bekerültek az adatbázisba a legújabb kiegészítő lapjai is.

A különféle kulcsszavaknak és szűrőknek köszönhetően viszonylag gyorsan megtalálhatsz bármit a gyűjteményedben a Hearthstone belső keresőjének köszönhetően. Meglehetősen kevés játékos mondhatja el azonban magáról, hogy teljes gyűjteménnyel rendelkezik, éppen ezért előfordulhat, hogy egy-egy hiányzó lap elkerüli a figyelmedet. Arról nem is beszélve, hogy nem feltétlenül akarod elindítani a játékot csak azért, hogy megnézd, milyen sárkányok vannak például a játékban, mert éppen eszedbe jutott, hogy este Dragon Priesteznél szeretnél majd egy kicsit.

Ezen probléma áthidalására alkalmasak a különféle online lapkeresők, melyekből számos fajta létezik – például a népszerű Hearthstone oldalakon, mint a Hearthpwn vagy a Hearthstone Top Decks. De melyik a legjobb mind közül? Nos, erre a kérdésre szerintünk eléggé egyértelmű a válasz: a Searchstone.

Az elmúlt hetekben sajnos kevésbé volt alkalmas a keresgélésre a Searchstone, a Knights of the Frozen Throne lapjai ugyanis nem kerültek még bele az adatbázisba. Pár napja azonban végre frissült az oldal, így most már újból teljes értékű funkcionalitással bír! (Egyedül a Hero kártyák hiányoznak valamiért az adatbázisból, de ez legyen a legnagyobb baj…)

Néhány ok, ami miatt szeretjük:

  • Nagyon gyorsan működik, újbóli oldalletöltések nélkül
  • Egyszerű, átlátható felület
  • Részletes szűrési lehetőségek
  • Egyszerre keres névben és szövegben
  • Kezeli a kisebb elgépeléseket (a “mruloc”-ra például ugyanúgy beadja a murloc lapokat)

Próbáljátok ki ti is és használjátok bátran, hiszen tényleg villámgyorsan megtalálhatjátok benne azt, amire kíváncsiak vagytok, bármi is legyen az!

Searchstone

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva