Counter Strike

Ha woxic így folytatja, az év legjobb igazolása lehet. Brutálisan sült az a bal kéz a Na’Vi ellen


A magyar játékos mellett woxic is kiemelkedően teljesített a Na'Vi elleni 2:0-s győzelem során.

A HellRaisers is érdekelt volt tegnap este az ESL Pro League keddi játéknapján, ahol DeadFoxék ellenfele a Natus Vincere volt. Bencééknél ott volt természetesen a lineupban a nemrégiben véglegesített török csapattárs, woxic is.

A balkezes AWP-s nem okozott csalódást, az első mapen, Overpasson kiemelkedően teljesített. Mint ahogy az egész HellRaisers, hiszen DeadFoxék nagyon simán, 16:5-re nyerték az első összecsapást, a legkiemelkedőbben azonban woxic teljesített, hiszen 1.63-as ratinggel zárta a pályát.

Kép: HLTV

A csapatok ezt követően Infernón folytatták, ahol woxic folytatta a remeklést: 12:11-es Na’Vi vezetésnél az ő ace-ével egyenlített a HellRaisers. Kellett is nagyon, hiszen az első félidőben alaposan elhúztak Zeus-ék, 10:5-re nyertek T-oldalon, innen kellett fordítania DeadFoxéknak.

A bravúr végül – a fenti jelenetnek is köszönhetően – összejött, a térfélcserét követően a HellRaiders csupán három kört engedélyezett a Na’Vinak, így 16:13-ra megnyerték a második mapet is.

Kép: HLTV

HellRaisers 16:5 Natus Vincere (Overpass)

Natus Vincere 13:16 HellRaisers (Inferno)

A két győzelemmel a HellRaisers feljött a Top 6-ba, igaz, ők játszották eddig a legtöbb meccset a mezőnyben, így a fináléba jutásért mindenképpen így kell folytatniuk a jövőben is. A Na’Vi pedig továbbra is utolsó, ám csupán nyolc lejátszott mérkőzés szerepel a nevük mellett, így bőven lesz még lehetőségük javítani.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva