Hearthstone

3 napra 3 pakli: villámgyors aggro deckek a hónap végére


Ha rövid idő alatt szeretnél sok meccset játszani, akkor ezekkel a deckekkel érdemes próbálkozni!

Ez a hónap is gyorsan elrepült: mindössze három nap maradt a mostani Hearthstone szezonból, szombat éjfélkor lezárul a ladder rangsor. Ez egyben azt is jelenti, hogy napról napra egyre kompetitívebb lesz a Ranked mód, vagyis nehezebbé válik az előrejutás.

Miután ilyenkor már erősen szorít az idő, ezért kifizetődő lehet gyors és agresszív paklikra váltani, hiszen ezekkel jobb tempóban lehet haladni a létrán. A winrate elvégre nem minden: hiába hozol egy kontroll deckkel 60%-ot, ha van egy aggro paklid, ami csak 57%-ban nyer, cserébe viszont kétszer annyi meccset tudsz lejátszani ugyanannyi idő alatt, akkor gyorsabban fogsz lépdelni előrefele – de ez csak egy egyszerűsített példa volt.

Lényeg a lényeg: ha gyors deckre van szükséged az utolsó napokra, akkor ajánlunk néhányat, amik már bizonyítottak!

Aggro Rogue

A nerfeket követően eljött a Tempo Rogue ideje, a főleg Asmodai és MrYagut által kioptimalizált pakli hamar berobbant az új meta legjobbjai közé. Kranich ezt gondolta tovább, egy fokkal agresszívabbra hangolva a decket, amiben persze továbbra is Prince Keleseth a legnagyobb sztár, de vannak benne jócskán új elemek, mint a Vicious Fledgling, a Cobalt Scalebane vagy a Coldlight Oracle. #1 Legend lett a deckkel.

Kranich Aggro Rogue paklija.
Kód: AAECAaIHCrICrwSoBfIF+Ae5sgKRvALKwwKmzgKc4gIKtAGMAu0C1AXdCJK2AoHCAp/CAuvCAsrLAgA=

Pirate Warrior

A friss nerfek érzékenyen érintették a Pirate Warriort, de legalább itt is felszabadult a 2 manás slot Prince Keleseth számára. Zlsjs verziójában továbbra is ott van a Fiery War Axe, az elsőkörös opciók pedig a Fire Fly-jal bővültek – ezt leszámítva az elmúlt hónapokból már jól ismert lapok köszönnek vissza továbbra is. #1 Legend lett a deckkel.

Zlsjs Pirate Warrior paklija.
Kód: AAECAQcEyAPyBZG8ApziAg0csAKRA/8DjgWoBdQF7gaCsAKIsAK5vwKvwgLrwgIA

Aggro Token Druid

Az Innervate nerf nem igazán ízlett a Token Druidnak, és bár kezdetben úgy tűnt, jelentősen visszaeshet a deck, a számok azt mutatják, hogy azért nem távolodott el vészesen az élmezőnytől. Az icer által összetett verzió legmeglepőbb eleme a Snowflipper Penguin, ami még agresszívabb early game-et tesz lehetővé, de szintén szokatlan lap a Genzo, the Shark, mely a kihagyhatatlantól ugyan messze van, ám a középjátékban feltöltheti a kezet, ha túlél egy kört. #47 Legend lett a deckkel.

Icer Aggro Token Druid paklija.
Kód: AAECAZICApG8Ap+9Ag5A9wOoBeYF2QflB8GrArazAs27AobBAuTCAuvCAuLKApvNAgA=

Sikeres létrázást mindenkinek a szezon utolsó napjaira – akár a fenti deckekkel próbálkozik, akár mással!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva