Counter Strike

Sztriptízesek, Counter Strike és az Eye Tracking (18+)


Mi lenne, ha visszatérne a sztriptíz, méghozzá az Eye Trackinggel együtt?

Korábban, még az 1.6-os korszakban a Virtus.pro nagy riválisával a forZe együttesévell csapott össze Oroszországban. Ebben nincs semmi szokatlan idáig, de a szervezők úgy gondolták, hogy meglepik a versenyzőket, na meg saját magukat egy nem épp hétköznapi show-val egybekötött kísérlettel!

Sztriptízeseket fogadtak, hogy eltereljék a srácok figyelmét a képernyőről!

A lányok pedig mindent bevetettek, a játékosoknak tényleg minden koncentrálóképességre szükség volt, hiszen épp elég nehéz a játékra figyelni, miközben két csaj melletted egymással … táncol.

Az akkori csapatoknak nagy nehezen, de sikerült lejátszani a meccset! A még aktív játékosok, például hooch a borítóképről valószínűleg pontosan emlékeznek erre a találkozóra! De vajon mi lenne, ha most is bevetnék a lányokat egy meccs erejéig?

Az Immortalosok tudnának vajon figyelni a meccsre, vagy végig AFK-olnák a meccset? Vagy a csajok nem bírnának magukkal, ha megpillantanák a jó öreg XGOD-ot? A már házas playerek mit kapnának otthon? Jó kérdések ugye?

Jobbra-balra, föl-le, keresztbe: Shox szeme úgy jár játék közben, hogy beleszédülsz – gamer.hu

Radar, Kill feed, töltény, megint radar, életpont, csapattársak … a G2 irányítója annyi dologra figyel, hogy majd kiakad a szemkamera. Az ELEAGUE újdonságáról, a szemmozgást követő kameráról már írtunk korábban, most mutatunk két videót arról, hogyan is néz ki a gyakorlatban ez a megoldás.

Egy Eye Trackingről már nem is beszélve, elég erős lenne, ha ismét bedobnának pár lányt a szórakoztatás kedvéért. Persze szigorúan tudományos célt szolgálva. A szemkövetéses módszerének köszönhetően, egyből látszana, hogy ki tud koncentrálni és ki kalandozik el játék közben egy kicsit jobban. És hogy hova?! Az biztos, hogy miután lelőtték, senki sem a meccset nézné.

Na de hogy milyen is volt az a bizonyos meccs?

Egy cirill betűs orosz fórum rejtett zugaiból előkerültek a képek! Kicsit cenzúrázva de még mindig 18+ kategóriajel mellett mutatjuk meg őket:

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva