League of Legends

Napi WTF: Világraszóló töketlenség a világbajnokágon!


A mai Young Generation - WorldElite mérkőzésen egyszerre láthattuk a világ legszerencsésebb, és legszerencsétlenebb pillanatát.

Még mindig furcsa nekünk az Ezreal dzsungel választást nézni a profi érában, ám úgy tűnik nem vagyunk ezzel egyedül. Olyannyira, hogy a YG junglere azt se tudja hogyan működik a hős, tekintve, hogy a mérkőzés legfontosabb pillanatában úgy dönt, kiugrik Lee-vel a Baron pitből és Nyíregyházáig rúgja ellenfelét.

Ezzel mit sem törődve Condi rákönyökölt az E billentyűre, aminek következtében teljesen más irányba taszajtotta a vak dzsungeles ultija. EGÉSZEN PONTOSAN A BARON MELLÉ LANDOLT! Persze az Ezreal E nem ennyire egyszerű, sebzést is oszt a csodálatos képesség, így az bravúrosan telibe is verte a Nashort, a YG legnagyobb bánatára.

Ugyanis ez a kis pöckölés el is takarította a gigászi hernyót az útból, ezzel előnyt adva a WE csapatának, a mérkőzésen már másodjára!

Na igen, Lee fantasztikus manővere nem lett volna akkora probléma, ha éppen NhocTy figyel és még időben bezabálja Cho-val a Baront, ám a YG toposa inkább megdöntötte a rekordját Flappy Birdben és hagyta a francba a világbajnoki csoportkör esélyeit, amúgy is honvágya volt már.

Borult a második meccs ezek után a YG-nek, pedig nekik állt a zászló. Végül 3-0-ás vereséget szenvedtek a WorldElite-től.

Nem tudtuk elégszer csapkodni a homlokunkat ennek a jelenetnek a láttán. Zárásnak egy klasszikus:

“Anyám levadászom!”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva