Counter Strike

Visszatért az iBUYPOWER csapata és lejátszották az első hivatalos meccsüket


A bundázásért elég sokáig távol maradt a csapat a profi scene-től, ám ennek most vége.

Visszatért az egykori iBUYPOWER csapata, legalábbis 3-an az eredeti felállásból. DaZeD, AZK és swag nem adták fel, kerestek maguk mellé még 2 játékost és már a GX csapatában játszanak hivatalosan is. Persze mivel a Valve még nem unbannolta őket, így a Majorön egészen biztosan nem látjuk őket egy ideig, de az ESL és az ESEA szervezte bajnokságokon egészen biztosan ott lesznek ők is.

Élő videó megtekintése innen: ESEA – www.twitch.tv

Első meccsüket az ESEA Mountain Dew League 26. tornáján tolták le, a Muffin Lightning csapata ellen, akiket sikeresen legyőztek, bár 16-13-ra, de a győzelem a GX-é lett.

Swag még mindig kimagasló a mezőnyből, a két új játékos, dapr és Pollo is jó választásnak tűnik, ám a csapat még korántsem a régi, hiszen eléggé meggyűlt a bajuk a Muffin Lightning csapatával, akik azért nem mondhatóak olyan erős ellenfélnek. Minden esetre a bemutatkozó meccsük sikerrel zárult, reméljük sikerül ismét a régi formába lendülnie a többieknek is.

A GX lineupja a következő:

DaZeD (IGL)
AZK
swag
Pollo
dapr

 

Van kedvetek kipróbálni az ESEA-t? Mert ha igen, akkor az első 10 embernek, akik írnak a [email protected] e-mail-címre,  1 hetes ESEA Premium kulcsot küldünk, amit az ESEA oldalán lehet aktiválni. A kódok elfogytak, köszönjük, hogy ilyen sokan jelentkeztetek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva