Overwatch

Szivárog az új Overwatch event – de miért régi skin van rajta?


Úgy tűnik, októberben visszatér a halloweeni móka.

A Lucioball után nem lenne meglepetés, ha a halloweeni Overwatch esemény is visszatérne az idei évben. Ha hihetünk a friss szivárgásnak, akkor nem is lesz másképp: pár órája az alábbi fotó bukkant fel a Redditen.

A Blizzard feltöltőkártyát promózó fenti poszter úgy tűnik, az idei Halloween Terror eseményt is hirdeti egyben, méghozzá Reaper Pumpkin skinjével, amit a tavalyi eventen lehetett megszerezni.

Felmerül a kérdés: miért nem egy új skin szerepel a poszteren? Könnyen lehet, hogy a Blizzard direkt tett rá egy tavalyi öltözéket – egész egyszerűen azért, mert számított arra, hogy ki fog szivárogni. Így legalább nem lőnek le előre semmi poént. Amellett, hogy a Lucioball után persze itt is könnyen visszatérhetnek a régi skinek.

Hogy mikor startolhat az esemény? A legvalószínűbb dátumnak október 10. tűnik. Ez egy keddi nap, hagyományosan ekkor jönnek a nagyobb frissítések a játékhoz, ráadásul egy másik kiszivárgott képen október 9-i dátum látható – a boltok ekkortól kezdhetik el hirdetni az eseményt.

Persze mindig megvan az esélye annak, hogy gondosan elkészített fake az egész, de igazság szerint a fenti képeken semmi olyan nincs, ami hihetetlen lenne, így aligha fogunk meglepődni, ha valóban megkapjuk újból a Halloween Terrort október közepén.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva