Counter Strike

Kemény hétvége: félrekattintott és instant 1800 $-t bukott


Óvatosan a fegyverek eladásával, főleg ha nagyobb értékről van szó.

A hétvége mindenkinek kellemesen telt? Na ennek a játékosnak egészen biztosan nem, ugyanis egy Minimal Wear Dragon Lore-t szeretett volna eladni, amit ha a marketen adnak el, akkor olyan 1800 $ simán kérhető érte. Ő is így döntött, nem akart szenvedni a kulcsokkal, se a tradeléssel, feltette hát a marketre. Egyetlen hibát követett el, az árat nagy valószínűséggel elírta, így az átlagos 1800-1900 $ helyett, mindössze 2,89-et írt.

Szerintem senki sem fog csodálkozni azon, hogy egyből elvitték a fegyvert. Valaki pedig azzal, hogy résen volt, egy Minimal Dragon Lore-ra tett szert. Bele se merek gondolni, hogy aki véletlenül tette fel, az mennyire ideges lehet. Ebben a helyzetben a Steam Supportra sem nagyon számíthat.

Régen akkor alkalmazták ezt, amikor az egyik accountról a másikra akarták átadni a skint, úgy hogy a 7 napos trade ban ne legyen aktív. Ezzel az a baj, hogy egy jó ideje lehet egy kívánt árral előre licitálni, így a legmagasabb árat kínálóé lesz a tárgy. Így valaki, aki 1300$-t adott volna érte, az most mindössze 750 Ft-ért megkapta.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva