Counter Strike

Ezért nem éri meg elveszteni a rankodat! 28 nap alatt 1 meccs csak belefér


Azt biztos tudtad, hogy a játék 4 hét inaktivitás után automatikusan elveszi a rankodat. De az is megvan, hogy milyen hátrányokkal jár ez?

Sokan úgy tudják, hogy a CS:GO egy hónap után törli az aktuális ügyességi csoportot, de ez tévedés. Mivel akad 28, 29, 30 és 31 napos hónap is, egyszerűbb megoldás mellett döntöttek a Valve-nál:

Egészen pontosan 4 hét után veszik el a rankodat.

Ha tehát 28 napig egyáltalán nem játszol, unrankedbe kerülsz. Az unranked, vagyis rank nélküli pozíció hiába ideiglenes állapot, bizonyos szempontból olyan, mintha most kezdted volna a játékot:

  • Nem tudsz közös játékot indítani egy MG 2 (Kala 2, Babér Kala) vagy annál magasabb szintű társsal. Kivéve ha megvagytok 5-en és full premade csapattal mentek.
  • Csak egy győzelem vagy döntetlen után kapod vissza a rankod, és akkor sem azt, ahol legutóbb álltál.

A Cloud9 egykori játékosa, fREAKAZOID miutál Global Elite-ben inaktív volt, a következő nyert meccs után csal LEM (sas 2) rangba került vissza.

Ha viszont elbuksz pár meccset unrankedben, még nagyobb a gond. Sokkal gyorsabban derankol ilyenkor a játék, és nem is látod, hiszen unrankedet mutat.

Forrás: Steam

Az egyszerű inaktivitás is lejjebb dobhat két rankkal, de ha unrankedben még veszítetél is pára, mire egyet végre nyertél, akár 4 rankot is bukhatsz.

Hogy ezt elkerüld, elég 28 naponta egy meccset játszanod, nem is kell nyerned, csak nyomj végig egy meccset!

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva