Counter Strike

Ez a srác csinálja a legmenőbb skineket, a Valve mégis a legegyszerűbb munkáit választja


A Valve finoman szólva is érdekesen választ, főleg Apél skinjei közül, hiszen az ő skinjeit mindenki látta már.

Ha azt mondom, hogy Apél, valószínűleg nem sokan kapjátok fel a fejeteket, pedig neki köszönhetjük az AWP Fever Dream és az AWP Phobos skineket, illetve pár matricája is bekerült már a játékba. Ha a matricákat nem nézzük, ezek eléggé megosztó skinek, nem örvendenek túl nagy népszerűségnek. A matricákkal már más a helyzet, azokat többen kedvelik, bár a matricákért eleve nem rajonganak túl sokan, szóval ezért nem lett olyan ismert.

A Valve-tól elég sok pénzt kaphatott, hiszen több skinje is bekerült a játékba, ám érdekes módon korántsem a legszebbek közül tettek be a játékba. Elég ha csak a legutóbbi Wyrmre gondolunk, ez a Trónok Harca és a Wow inspirálta AK volt, de van még számos más olyan skin, ami nagyon menőre sikeredett, mégsem ezeket választotta ki a Valve.

Ezért a Trónok Harca és WoW inspirálta AK-ért őrül meg mindenki – gamer.hu

Egy igényes skinnel kápráztatta el a CS:GO és a Trónok Harca rajongókat Apél. A Trónok Harcát még az is ismeri, aki soha nem nézett sorozatot, nem csoda, hogy ennyire tetszik mindenkinek Wyrm skin. Persze azon túl, hogy a Trónok Harca és a WoW inspirálta a készítőt, azért a fegyveren látszik, hogy milyen jó munkát is végzett.

Pedig sokkal nagyobb sikere lenne, mint egy Phobosnak, vagy egy Fever Dreamnek, de nézzétek meg magatok, miket alkotott Apél.

Apél Workshop oldalát itt találjátok. Ha tetszenek a skinek, amiket készített, szavazzatok rájuk és hátha bekerül a játékba.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva