Hearthstone

Melyik deckek veszik fel a versenyt a Tempo Rogue paklival?


Három pakli, ami jó counter lehet, ha már unod a rugókat.

A nerfeket követően a Tempo Rogue vette át a vezetést, mint a jelenlegi Hearthstone meta legerősebb deckje. És bár népszerűségben egyelőre még nincs a lista élén, egy-két héten belül jó eséllyel ilyen téren is változhat a helyzet.

Ha mindenképpen fel szeretnéd venni a kesztyűt Prince Keleseth-tel és az új divatpaklival, akkor ajánlunk néhány paklit, amikkel a leginkább megnehezítheted az ellenfelek dolgát!

Nincs túl sok rossz matchupja jelenleg a paklinak. | Kép: Vicious Syndicate

Aggro Token Druid

A pillanatok alatt kiépített széles board egyértelműen a Token Druid szakterülete – hiába tud kipörögni a Tempo Rogue is, “gyorsulásban” nem nagyon van most ellenfele a Druid Aggro változatának. Ennek, illetve a korai boardot bebiztosító Crypt Lordnak köszönhetően Malfurion hordája jelenleg a legjobb ellenszere a rugónak – pláne akkor, ha a Golakka Crawler sem marad ki.

Kód: AAECAZICAqgFkbwCDvcD5gXZB+UHwasCtrMCzbsChsECr8IC5MIC68ICysMCm80CkdACAA==

Evolve Shaman

Az Evolve Shaman már közel sem olyan gyors, mint az iménti deck, mégis van oka a rettegésre a Tempo Rogue-nak. Hiába Keleseth tápolása, a Doppelgangster + Evolve kombó általában olyan lényeket varázsol a boardra pillanatok alatt, amikkel a felbuffolt minonoknak is meggyűlik a baja. Védekező fronton pedig a Devolve tökéletes ellenszer, de az olcsón kiröppenő Thing from Below is nagyon sokat tud segíteni.

Kód: AAECAaoIBJG8ApS9ApvLAuvPAg2BBOUH8AeTCfqqAvuqAqC2Aoe8AtG8Ava9Avm/ApHBAuvCAgA=

Big Priest

Egy aggro és egy közepesen gyors deck után jöjjön egy kifejezetten lassú, de annál idegőrlőbb ellenfél, a Big Priest. Folyamatos heal, masszív gyógyulások (Greater Healing Potion), globális Silence (Mass Dispel), megbízható board clear (Dragonfire Potion), na meg persze negyedik-ötödik körben kificcenő Obsidian Statue-k. Ha jól jön ki a lépés, a Big Priest is igen könnyen el tudja csípni a Tempo rugókat!

Kód: AAECAa0GCpcCogmlCdYKqKsChbgCt7sCmcgCws4CkNMCCtMK1wqhrAK1uwLovwLqvwLRwQLlzALmzAK0zgIA

Ha tehát úgy érzed, hogy kezd kényelmetlenül sok lenni a ladderen a Tempo Rogue-okból, és nem bírsz velük az aktuális pakliddal, akkor tegyél egy próbát a fenti deckekkel, hiszen szinte garantált, hogy több sikerélményed lesz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva