Counter Strike

Egyedi script született a görgőre bindelt parancsok mellé. Kötelező olvasmány


Rengeteg játékos használja ugrásra, fegyverváltásra az egér görgőjét, ami egyes helyzetekben kész öngyilkosság. Kivéve, ha lenyúlod ezt a scriptet!

Az alapbeállításoknak hála, a kezdőbb játékosok szinte mind “space”-el ugranak. De egyébként a profik nagy része is ezt használja. Mégis vannak azonban olyan elvetemültek, akik az egér görgőjére bindelik be az ugrást. Ehhez elég beírni egy egyszerű parancsot az indító konfigba:

bind “MWHEELDOWN” “+jump”

Illetve ha már alapbeállítások, a fegyverváltást normál esetben a görgő végzi:

bind “MWHEELUP” invprev
bind “MWHEELDOWN” invnext

Sokak szerint könnyebb ezekkel játszani, vannak azonban durva buktatói is a dolognak. Például mi van akkor, ha egy nagyobb darálás közben véletlenül lecsúszik az ujjad a lövésről a görgőre? Állítólag egy spray kellős közepén elkezdeni ugrálni, vagy fegyvert váltani nem kifejzetten hasznos.

De erre a problémára is született most megoldás! A srác fogta magát és mivel nem talált erre vonatkozó bindet, írt egyet.

A működése egyszerű! Ha elkezd lőni mouse1-el, a játék arra az időre elfelejti érzékelni, hogy a görgőre bármi is bindelve lenne. Hasznos jószág, semmibe nem kerül használni, és megvéd a kellemetlen meglepetésektől, ha van bármi is a görgőre bindelve.

alias “+mwheelhop” “+attack; unbind mwheeldown; unbind mwheelup”
alias “-mwheelhop” “-attack; bind mwheeldown invnext; bind mwheelup invprev”
bind “mouse1” “+mwheelhop”

A fent látható 3 parancsot használva elkerülhetőek a véletlen fegyverváltások, az ugrást pedig a lenti 3 sorral tudod semlegesíteni:

alias “+mwheelhop” “+attack; unbind mwheeldown; unbind mwheelup”
alias “-mwheelhop” “-attack; bind mwheeldown +jump; bind mwheelup +jump”
bind “mouse1” “+mwheelhop”

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva