Counter Strike

Milyen skint vegyünk 10$ alatt?


Tele a piac skinekkel, de mit vegyünk, ha csak 10 dolcsink van, de valami jó cuccot akarunk?

Ha a 10$ alatti kategóriában nézelődünk alapvetően érdemes átgondolni pár dolgot.

  1. Melyik fegyvert használod a leggyakrabban? – Egyértelmű, hiszen hiába tetszik nagyon mondjuk egy AWP Dragon Lore, ha soha nem WP-zel.
  2. Mennyire érdekel a skin állapota? – Ha hajlandó vagy lejjebb adni az igényeidből, sokkal szebb fegyverre is szert tehetsz, sokszor pedig nem is lesz kopottabb a skin, ugyanis a készítőik nem csinálják meg a kopást, mert az túl sok időt venne el, helyette csak némileg sötétebb lesz a mintázat.
  3. Kell-e StatTrak? – Ha kell, akkor sok fegyver esetén elég zsebbenyúlós a történet, ha pedig elengedjük és nem érdekel, hogy mennyit lőttél vele, akkor a választék sokkal nagyobb lesz ebben a kategóriában.
  4. Mennyire sürgős? – Ha tudunk várni, akkor hétvégente le szokott menni az ára a fegyvereknek minimálisan, keddenként pedig a legdrágább általában.

Én leginkább azokat a fegyvereket kedvelem, amik bár kopottabbak, de nem látszódik rajtuk, ezzel rengeteget lehet spórolni. Fontos tudni, hogy minden fegyver más pattern-t kapott. Ezt már a játékban is kiírja, ha jobb alul rámegyünk a fegyver tulajdonságaira. Azt szintén fontos tudni, hogy nem minden fegyvert készítettek el minden kondícióba, van ahol egyáltalán nincs Factory New, de ez skinenként változik.

Előrebocsátom, hogy az ízlése mindenkinek szubjektív, próbáltam azoknál a fegyvereknél maradni, amelyeket a játékosok jobban kedvelnek.

Legjobb AK-47 skinek 10$ alatt

Redline – Field Tested

Az idő bebizonyította, hogy nem megy ki a divatból, jó ideje 7 $ környékén tanyázik, az ára nem valószínű, hogy lejjebb megy és a profik által is gyakran használt skin. Arra érdemes figyelni, hogy a Field Tested állapotúak közül olyat válasszunk, ahol a tár nem, vagy csak minimálisan kopott, így gyakorlatilag Minimal Wear kinézetűt tudunk kifogni. Némi utánajárással jár, de megéri belefektetni az időt.

Frontside Misty – Field Tested

Itt is a tárra koncentráljunk, 0.2 körüli patternnel rendelkező variánst próbáljunk kifogni. A skin hátránya, hogy olyan feltünő, hogy nincs az az ellenfél, aki ne venne észre vele.

Legjobb M4 skinek 10$ alatt

Bullet Rain – Minimal Wear

Ez a fegyver nagyon megosztja az embereket, van aki utálja, valaki szerint pedig az olcsó ár ellenére, az egyik legjobb skin. Azt tudni kell róla, hogy iszonyú nagy különbség van a patternjei között, nagyon gyorsan romlik az állapota az egyes fokozatokon belül is. Emiatt nagyon oda kell figyelni, hogy milyet veszünk belőle, de a Minimal Wearből már találunk nagyon szép darabokat.

Buzz Kill – Battle-Scared

A Glove case hozta el nekünk és elég drága skin, viszont a “kopott” verziója olcsón a miénk lehet. Ez is a sötétülős skinek közé tartozik, szóval szerencsére az olcsóbb variánsai sem kopottak.

Mecha Industries – Battle-Scared

A Mecha a fehér skinek közé tartozik, amik elég ritkák a játékban. Itt is csak sötétül a skin és a BS még bőven világos is, szóval feleslegesebb drágát is venni.

Decimator – Field Tested/Minimal Wear

Itt is csak sötétedik a skin, így akár a Field Tested is elég lehet, ha spórolni szeretnénk 1-2 eurót.

Hyper Beast – Field Tested

A hiper bestia elég régóta sokak kedvence, a FT verzió pedig simán vállalható lett belőle, szóval nyugodtan vehetitek, akinek tetszik.

AWP

Az AWP-k esetében elég kevés skinből tudunk válogatni 10$ alatt, én csak egyet emelnék ki ezek közül.

Fever Dream – Minimal Wear

Egy vérbeli lázadó fegyver, elég egyedire sikeredett ráadásul.

Hol nézelődjek skinek után?

A legkönnyebben áttekinthető oldal a CS:GO Stash, ami kifejezetten a CS:GO skinek kategorizálására van kitalálva, itt mindent megtaláltok típus szerint csoportosítva.

Az alappisztolyok közül pedig szinte már bármelyiket megkaphatjuk 10$ alatt, persze ha nem a Glock Fade-re vágyunk.

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva