Gaming

Vissza a múltba: újból megy a Battlefront II multija!


Ismét játszható online a 2005-ös Star Wars: Battlefront II.

Ha a Battlefront II nevet halljuk, akkor esélyes, hogy az EA novemberben megjelenő Star Wars játéka fog eszünkbe jutni – nem véletlen, hiszen a csapból is ez folyik, hamarosan pedig a béta is indul. Pedig létezik egy másik Star Wars: Battlefront II is!

A 2005-ös “eredeti” annak idején nagyon népszerű volt, amit jól mutat, hogy egészen 2014-ig ment vele az online játék, ekkor azonban megszűnt a szervereket üzemeltető GameSpy Technology, így a netes multiplayernek is búcsút kellett inteni.

Kép: GOG.com

Külsős szoftverek és weboldalak használatával ugyan azóta is lehetett trükközni, most azonban új korszak kezdődik: sikerült hivatalos formában feltámasztani a Battlefront II multiplayerét! 

A játék GOG és Steam verziói nemrégiben kaptak egy frissítést, ami ismét lehetővé teszi az online játékot. Sőt, a két verzió kompatibilis egymással ilyen tekintetben, így a teljes PC-s community beszállhat a 64 fős csatákba.

Aki kedved kapott a játékhoz, az most elég olcsón be is szerezheti: a GOG-on például mindössze 3.39 euróért megvásárolható a Battlefront II, alig egy ezresért indulhat a nosztalgikus akció!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva