League of Legends

Újdonság: Elérhető az Arclight Yorick hőskinézet!

Cloud - Igrici Áron - 7 éve Címkék: skin, Yorick,

Éveket vártunk rá, végre megvásárolható! Habár az osztag még hiányos...

Yorick végre megkapta a várva várt hőskinézetét, erre összesen 6 évet kellett várni!

A hőskinézet eredetileg egy közösségi média megosztón jelent meg, ráadásul nem egyedül! Előkerült egy ősrégi community skin is, ami Singedet helyezi reflektorfénybe. A Beekeper Singed fogadtatása ugyan fényűzőbb lett, mint az Arclight Yorické, az őrült tudós legújabb kinézete még nem érhető el az élő szervereken.

Bréking: Új Yorick és Singed skinek érkeztek!

A játékosok, de leginkább a Yorick mainek, már úgy várták ezt a hőskinézetet mint a messiást. Az utolsó hőskinézet csomag, amit Yorick kapott 2011 június 22-én jelent meg, összesen két kinézettel gazdagodott, ezek voltak az Undertaker és a Pentakill formák.

Jelenleg Varus, Vel’Koz, valamint Vayne rendelkeznek Yorick mellett Arclight kiadással, így a Riotnak bele kell húznia, ugyanis egy karakter még hiányzik ahhoz, hogy ki tudjunk állni egy pre-made Arclight csapattal. Egy dzsungeles karakterrel ki is tudnánk egyezni!

A 7.19-es frissítés egyébként tartogatott még a keleti kultúrák kedvelőinek egy új, Immortal Journey elnevezésű skin-családot. A legújabb téma három hőssel startolt, Master Yi, Janna és Fiora léptek rá a Halhatatlanok útjára, s kinézeteik már szeptember 28-óta elérhetők!

 

A következő frissítésben robban a legújabb Evelynn VGU, ráadásul a Super Galaxy csapat is bővülni fog!

Arclight Yorick 1350 RP-be kerül a kliens boltjában, impozáns lett a végeredmény, megéri az árát!

Nyitókép: eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva