Counter Strike

A hibátlanul szép skineket már ismerjük, most íme a legdurvábban kopott változatok


A listavezető AK Elite Bulidre rá sem fogsz ismerni, közel maximális float és feketébb mint az alap skin. De van itt AWP Asiimov és Hyper Beast is.

A minimális float, vagyis kopottság szinte már verseny a gyűjtők között. Minél több a nulla az első szám előtt, annál tökéletesebb az állapot egy skinen.

A jelenlegi versenyfutásban egy Dual Berettas Cobalt Quartz vezet “0.00000002”-vel.

De mi a helyzet az ütött kopott változatokkal? Mert bizony, azok is hihetetlenül népszerűek! Az itteni első helyezett extrém magas kopottsággal bír, kb amiatt híres hogy az eredeti skinből semmi nem látszik!

Egy AK Elite Build-en 0.99999988079071044922 floatot mutat a csgo.exchange! Jogos a kérdés, hogy nézhet ki egy ilyen totálisan elhasznált skin. Hát így:

A versenyfutás persze nagyon szoros, rengeteg extrém kopott skin szerepel a Steam adatbázisában, de nekünk legyen elég most a Top25. Felsorolás szerűen jöjjenek a skinek, floattal együtt.

Forrás: Imgur

Ha valakinek perverz módon bejönnek ezek a leharcolt skinek, a fegyverguru McSkillet rengetegszer feldolgozta már a témát. Az alábbi videóban 4 AWP is akad. Safari Mesh, Asiimov, Hyper Beast és természetesen Dragon Lore:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva