Counter Strike

Kiszivárgott mennyit keres dev1ce a matricákkal


Véletlenül derült fény Device részesedésére, a PGL matricák utáni összegről.

A Majorök idején minden játékos büszke a saját matricájára, persze a vele járó összegnek is örül mindenki, na de mennyi ez? Hát nem világrengető összeg, az biztos. A DR TV adása közben figyelt fel az adatokra egy sasszemű reddit felhasználó.

Forrás: DR tv

A második oszlopban található az item neve, a következő oszlopban pedig az, hogy mennyi kelt el belőle az adott időszakban, a következő rész pedig a játékos részesedése. Jól látható, hogy az MLG Colombus 2016 Legends kapszulából például 0.1 %-ot kapott device, de ebben a kapszulában a csapatlogók voltak, szóval ezért jutott kevesebb százalék a játékosnak, hiszen itt meg kell osztozni az összes játékossal.

MLG Colombus 2016

 

A csapatgraffitik után 1%-ot, az aláírásos kapszulákért pedig szintén 1%-ot kapott a játékos. A krakkói Mega Bundle-ért pedig 0.2%-ot. Ez azt jelenti, hogy egy ilyen Bundle esetében 16% jut a játékosokhoz, a maradékot pedig a szervezetek és a Valve osztja el egymás között valamilyen százalékban, de mivel 50%-ot tüntet fel erre, így valószínűleg a szervezeteknek jut 34%, szóval ezzel leginkább nem is a játékosok járnak jól, ha azt feltételezzük, hogy minden játékos ugyan annyit kap, ez pedig nem mindig van így, ugyanis a kisebb csapatok esetén, még ebből az 1%-ból is le szokott csípni az org.

A kiszivárgott kép pedig elég nagy vihart kavarhat, ugyanis a Valve szigorúan magánhasználatra engedélyezi ezeket a statisztikákat. Szóval vagy kivágják a DR tv adásából, vagy rosszabb esetben be is perelik őket, netalán dev1ce-t is, akinél rábukkantak az adatokra.

Forrás

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva