PUBG

Megmutatjuk: így hozd ki a legtöbbet a Kar98k és 4X scope párosból!


Bizonyára sokatok kedvence az 1935-ös évektől alkalmazott mesterlövész puska, most megmutatjuk hogy használd ki teljes mértékben.

WackyJacky101 szokásához híven ismét egy nagyon hasznos videót készített el a PUBG közösség számára. A mai videó témája nem más mint a híres német puska és a 4X kapcsolata. Videójából fény derül arra, hogyan tudjuk kihasználni teljes mértékben a fegyvertávcső jelöléseit, hogy megfelelő távolságba lőjünk zeroing nélkül is. Illetve akik inkább a fegyver zerozásában hisznek, azok azt is megtudhatják miként használható a 4X távolságmérésre.

4x jelölések és távolságok kapcsolata Kar98k esetén:

Ez az ábra tökéletesen szemlélteti hova kell céloznunk a távcsőben, ha tudjuk ellenségeink távolságát 100-700 méterig.

Hogyan használjuk a 4X-et távolságmérésre?

A fentebbi .gif fájl tökéletes végigvezet a távolságmérés lépésein 100-700 méterig.

A végére egy apró tipp a videó készítőjétől: Amíg ellenfelünk kitölti a célkereszt jelzésének felét (~300m), addig hagyjuk az alapértelmezett 100m-es zeroingon fegyverünket és az általa megmutatott jelzéseknek megfelelően próbáljuk megölni az ellenséget. Azonban ha ennél távolabbi célpontra vadászunk akkor érdemes átállnunk 300m-es zeroingra, ennek eredményeképp szintén használhatjuk a jelölések felső felét. Ez a tipp azonban csak Kar98k-ra szerelt 4X esetén működik tökéletesen!

Forrás / teljes videó:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva