League of Legends

Újdonság: Felfedték a 7. szezon év végi jutalmait!


Végre elérkezett ez a nap is, írhatunk a szezonvégi ajándékokról.

Egy hónap van hátra a kompetitív szezonból, a Riot Games pedig ennek apropóján bejelentette az év végi jutalmakat.

November 7-én ér véget a rangsorolt szezon, így bárki, aki javítani szeretne jelenlegi rangján, vagy el akarja érni a minimum szintet a díjakért, rendesen bele kell, hogy húzzon, mert a határidő vészesen közeledik. Korábban már írtunk róla, hogy nem csak a szint, de a rang is befolyásolni fogja a keretet, vagy jelvényt, amit kapni fogunk, de egy biztos, aki elér egy bizonyos szintet, biztosan számíthat valami plusz elemre a profilján.

Baki: Kiszivárgott az egyik szezonvégi jutalom!

Victorious Graves

Ha legalább Goldig másztál idén, biztosan kapsz egy Victorius hőskinézetet. Pár nappal ezelőtt jelenítette meg a Riot az első előzetest a skinnel kapcsolatban, majd egy óriási bakinak köszönhetően a törökök meg is nevezték a delikvenst. A 2017-es szezon “kabalája” Graves lett, aki a tavaszi időszakban a hetedik legtöbbet választott karakter volt a kompetitív érában. Hetedik szezon, hetedik legdivatosabb hős…véletlen lenne?

Victorious Graves

A hőskinézetért tényleg semmit sem kell tenni, ahogy az eddigi években is, ha november 7-én Gold vagy afölött állsz a rangsorban, akkor ingyen és bérmentve megkapod a skint. Továbbá idén először, Chroma skineket is kapni fogunk hozzá, attól függően, hogy melyik ranked queue-ban és hol végeztünk! (Solo/Duo, Flex, 3v3) A chroma formák és a keretek még nem lettek bemutatva, de néhány napon belül biztosan azt is közli a Riot Games az egyik média megosztóján.

Profil címer/ Profile Insignia

A Victorius tartalmak mellé idén is kapunk majd keretet, wardkinézetet és töltőképernyő keretet. Viszont eddig még soha nem látott effekttel fog bővülni a profilunk, a nevünk alá kapni fogunk egy, a rangunkat mutató “címert”.

Ez volt az a plusz, amit korábban már kiszivárogtatott egy baki folyamán a Riot, viszont most visszakerült a PBE-re tesztelésre a feature, továbbá hivatalos forrásokból is megerősítették az új anyagot.

Kapunk újra ikonokat is, minden játékos három ikonnal gazdagodhat, mindegyik egy adott rangsorolt módot fog szimbolizálni, valamint az ott elért teljesítményt. A fenti képen látható az idei Victorious ward skin tervezete, továbbá egy előzetes a töltőképernyő keretről.

Az őrszemkinézetet csak és kizárólag úgy tudjuk feloldani, ha több mint egy rangsorolt módban teljesítettünk idén, s legalább Silver szintűek vagyunk mindkettőben. Ha ez nem történt meg, ám tetszik a ward skin, ideje megnyomni, van még egy hónap a szezon végéig!

Honor jutalmak

Zárásnak a Riot felfedte az év végi Honor jutalmakat is. A sportszerű játékért idén kapunk először ilyesfajta jutalmakat, ráadásul itt is a teljesítményünkön alapszik a jutalom kinézete.

Honor 3-tól kezdődően, minden sportszerű játékos egy ward skint kap, s ennek színe a Honor szinthez fog igazodni. Honor 3 – kék, Honor 4 – lila, Honor 5 – narancssárga.

Ugyan a jutalmak még mindig “fejlesztés alatt” állnak, körülbelül ilyesmire lehet majd számítani a szezon végén!

Nektek hogy tetszenek a jutalmak?

Nyitókép: eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva