Overwatch

Ezek a legjobb Super Jump rövidítések Eichenwalde-on

Drag - Csető Zsolt - 7 éve Címkék: winston,

Winston mainek figyelem, ezek a pontokat nem árt ismerni!

A jó és a legjobb játékosokat gyakran az különbözteti meg egymástól, hogy mennyire ismerik és mennyire képesek alkalmazni a különféle apró praktikákat – nincs ez másképp az Overwatch-ban sem, ahol több karakter esetében is vannak “titkos” mechanikák, amik általában valamilyen trükközést igényelnek.

Winston esetében ilyen a Super Jump, amivel extra távolságokat lehet megtenni – egészen pontosan magasságokat.

De hogy működik?

A Super Jump lényege, hogy ugrást követően közvetlenül földet érés előtt kell használni a Jump Pack képességet, amivel extra magasságot lehet elérni. Ezzel a trükkel olyan akadályok felett is át lehet jutni, amik amúgy átugorhatatlanok lennének.

Különösen hasznos ez a technika a rövidítések szempontjából talán a legtöbb lehetőséget tartó pályán, Eichenwalde-on, ahol igen sok időt lehet nyerni a fenti technikával. Marcelosm videójában erre láthattok néhány példát.

A technika természetesen nem könnyű, megfelelő mennyiségű gyakorlást igényel az elsajátítása, mivel nagyon pontos időzítés szükséges hozzá. A fenti videó is jól bizonyítja azonban, hogy érdemes begyakorolni, hiszen váratlan húzásokkal bővíthetjük segítségével a repertoárunkat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva