Hearthstone

Priest ellen Priest: szépen verik a sárkányok az aktuális meta deckeket


SirVILGAUDAS paklija több mint ideális a ladderezéshez.

Ha valaki helyt szeretne állni a jelenlegi Hearthstone metában, akkor olyan paklival érdemes másznia a létrát, ami jól teljesít a két aktuális top koncepció, a Tempo Rogue és a Razakus Priest ellen, hiszen a ladder egyharmadát ezek a deckek teszik ki. De Legend rankon még magasabb ez a szám.

Brutálisat nőtt a Rogue népszerűsége, de a Priestet nem könnyű lerázni

A litván játékos, SirVULGAUDAS nemrég bizonyította, hogy a Razakus Priest egyik legnagyobb ellenfele éppen egy másik Priest pakli, a Dragon Priest lehet, nagyon jó számokat hozott ugyanis ellene! Összességében 112 győzelemmel és 64 vereséggel zárta a High Legendig tartó menetelést, ami 64 százalékos győzelmi arányt jelent. A két említett deck ellen pedig egyaránt pozitívan zárt:

  • vs. Priest – 36:9 (80%)
  • vs. Rogue – 28:21 (57%)
Kép: Twitter

SirVULGAUDAS minimalizálta a pakliban a sárkányok számát: az alapot nyújtó Netherspite Historian + Drakonid Operative csomag mellé mindössze Twilight Drake-kel és Primordial Drake-kel játszott. A kombó vonal ellenben nagyon erős a deckben, hiszen 2-2 Inner Fire és Divine Spirit is befért, amik mellé a Tar Creeper is bekerült, mint ideális célpont.

Meglepően kevés leszedés és megoldás van a deckben: mindössze 1-1 Potion of Madness, Shadow Word: Death és Dragonfire Potion hivatott takarítani a Primordial Drake-ek mellett, illetve tech lapként 1 Silence is bekerült a pakliba, ami Lyra “beindításában” is segédkezhet.

SirVILGAUDAS Dragon Priest paklija
Kód: AAECAa0GBqUJ0wqStAK1uwLqvwK+yAIM+ALlBI0I0QryDIK1Arq7AvC7AtHBAtjBAsrDAsnHAgA=

A fenti pakli tehát jelentősen eltér a megszokott Dragon Priestektől, ám a számok önmagukért beszélnek. Ami ráadásul sokak számára csábító lehet, hogy meglehetősen olcsó a pakli: nagyjából 4500 dustból kijön, csupán egyetlen Legendary van benne, ami mindenképpen kevesebb a mostani átlagnál, ha a legjobb deckeket nézzük.

Hasonlóan eredményes ladderezést mindenkinek, aki próbát tesz vele!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva