Hearthstone

Így néz ki most egy Kazakus Mage, a vb-selejtezőre is viszik


Vetettünk egy pillantást tom60229 paklijára.

Volt idő, amikor a Kazakus Mage ott volt a legjobb és legnépszerűbb meta paklik között, mostanság azonban szinte teljesen eltűnt a Hearthstone-ból – mint ahogy maga Jaina sem remekel általánosságban. Ez persze még nem jelenti azt, hogy nem lehet összerakni egy épkézláb, jól működő Mage decket – olyannyira, hogy még a Highlander, vagyis egylapos verzió sem elvetendő ötlet.

Az egészen biztos, hogy célzott stratégia mellett életképes lehet a Kazakus-os verzió, a tajvaniak játékosa, tom60229 lineupjában ugyanis egy ilyen deck is megtalálható – három másik mellett ezt a paklit viszi a hétvégén esedékes Summer Championshipre. Íme a lista:

tom60229 Kazakus Mage paklija
Kód: AAECAf0EHk1xigHAAbsCiwOVA8kDqwTFBO0ElgXtBewH+wySrAKBsgKjtgLXtgKhtwLpugLYuwKwvAL9vQLBwQLkwgLKwwKYxAKWxwKb0wIAAA==

A korai- és a középjáték csak és kizárólag a védekezésről szól, ahogy azt már megszokhattuk a decktől, a win conditiont sokkal inkább a late game-ben erős Legendary lapok, mint Medivh vagy Alexstrasza teremtik meg. Náluk is fontosabb azonban Frost Lich Jaina, hiszen a folyamatosan özönlő Lifesteales Water Elementalokkal igen nehéz felvenni a tempót.

A régebbi Kazakus Mage verziókhoz képest feltűnhet, hogy nincs Archmage Antonidas, ami jól mutatja, hogy inkább a Hero lap a win condition a deckben, mintsem az ellenfél szétlövése egy-két kör alatt. Befért ellenben Inkmaster Solia, ami a drága spellekkel kombózva (akár egy 10-es Kazakus Potionnel) igen szép kis tempóelőnyt adhat.

Kép: Hearthpwn

A tajvani játékos egyébként az egyetlen, aki ilyen paklival vág neki a hétvégi vb-selejtezőnek, így már emiatt is érdemes lesz odafigyelni rá. Ha pedig tanulni szeretnétek a deck működéséről, akkor a versenyt is érdemes lesz követni, hátha elcsíptek néhány apró fortélyt – kezdés minden nap 17:30-kor a hivatalos Hearthstone csatornán, péntektől vasárnapig!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva