League of Legends

Újdonság: Megérkezett a BM következő generációja!


Készüljetek fel a folyamatos spammelésre! A közösséget ismerve nem lesz olyan perc ahol az ellenfél ne próbálna az idegeinkre menni velük!

Mától lesz egy új lehetőség arra, hogy felbosszantsuk az ellenfelünket, és még nem is kell a chathez nyúlnunk! Ugyanis itt vannak az új emote-ok amiket kedvünkre nyomkodhatunk amíg az ellenfél életkedve is elmegy! Killek után szinte kötelező lesz még egy emote-al is megalázni az ellenfelet, nehogy már elég legyen szerencsétlennek, hogy meghalt!

Ez egy pontig szórakoztató lehet, de amikor mi vagyunk az elszenvedői az emote spamnek azt könnyen bosszús percek és tiltelés követheti, szóval óvatosan használjuk, mert kétélű fegyver! Ha már meguntuk az ellenség vagy esetleg a csapattársak folyamatosan nyomják, ugyanúgy mint a pingek vagy a chat esetében, lesz egy opció arra, hogy lenémítsuk/kikapcsoljuk az egyes játékosoktól származó emote-okat.

Az emote-ok sokszínűsége lehetővé teszi, hogy kreatívan használjuk őket.

és ne csak Teemot spammeljük megállás nélkül!

Például itt van a “Catch me if you can” emote. Amit benyomhatunk egy nagy menekülés után, ahelyett hogy beírnák chatbe, hogy “Cy@”.

Habár természetesen a kettő nem zárja ki egymást, nyugodtan mehet a “Cy@”  emote után is!

Vagy itt van például a “Does not compute”. Amit akkor használhatunk, ha a csapattársak elrontanak egy ultit vagy egy Flasht. Vagy akár az ellenfeleink agyára is mehetünk vele, egy ugyan ilyen siralmas akció után.

Persze csak módjával! Nem azt akarjuk, hogy kiafkoljon a csapat!

De ami biztos nagy közönség kedvenc lesz az a “Clean” elnevezésű emote.

Ezt valószínű minden kill után látni fogjuk azoktól a társaktól, vagy ellenségektől, akiknek birtokukban van!

Itt láthatunk egy rövid bemutatót arról, hogyan is fognak ezek kinézni a játékban:

A meccsek előtt beállíthatjuk melyik öt emote-ot szeretnénk használni a gyűjteményünkből. Később játék közben ezt az 5-öt tudjuk majd előhozni!

Ezen kívül a jobb oldalt, beállíthatunk további kettőt. Egyet ami a játék kezdetekor, illetve egyet, ami győzelem esetén jelenik meg.

 

A pingekhez hasonlóan az emote-okat is egy öt részre osztott menüből választhatjuk ki, amit ingame a T billentyűvel hozhatunk elő, majd egérrel kiválaszthatjuk a kívánt emote-ot!

 

A Riot eddig 19 emote-ot tett elérhetővé számunkra, ezek ára darabonként 450 RP lesz, azonban November 7-ig  350 RP-ért is megkaparinthatjuk őket. Ezen kívül mindenki megkapja ingyenesen az elég szimpla, és talán még unalmasnak is mondható “Thumbs up” emote-ot.

Ami így néz ki:

Hát igen, sajnos a jó dolgokért fizetni kell! De ha valaki nem akar pénzt költeni, akkor legalább már nem csak a Facebookon, LoL-ban is nyomhatja a like-ot!

Az emote összességében egy remek, kreatív ötlet. A kérdés az, hogy az emberek mennyire fognak visszaélni vele. Könnyen okozhatnak vicces pillanatokat, de ugyanilyen könnyen fel is dühíthetnek. A LoL közösségből kiindulva nem lepődnék meg ha túlnyomó részben csak spammeléshez és ragehez vezetne a dolog. Azonban abban is biztos vagyok, hogy lesznek olyanok, akik úgy használják az emote-okat, hogy feldobják vele a meccseket, a többire meg ott a mute!

Nektek melyik a kedvencetek?

 

 

Nyitókép: eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva