Counter Strike

SzarvasMarhát kitiltották az ICL-ről – Megkérdeztük, mi áll a dolog hátterében


Kritizálta az ICL-t, ezért 1 évre kitiltották a Nice Gaming korábbi játékosát. Megkérdeztük, hogy hogy is történt pontosan.

Tegnap este SzarvasMarha a Facebook oldalán jelezte, hogy nem fogjuk 1 évig az ICL-en látni a korábbi posztja miatt, amiben a szervezet felé egy erős kritikát fogalmazott meg. Leginkább a díjazással nem volt megelégedve és az ICL kommunikációját bírálta, ám többen igazat adtak neki a poszt alatt.

Az eset már másfél hónapja volt, ezért furcsa, hogy csak most derült ki a következménye. Ezért megkérdeztük SzarvasMarhát, hogy mi is történt.

Sn0w: Hogy jött össze ez az 1 éves eltiltás?

SzarvasMarha: Igazából csak a posztom miatt kaptam,amit körülbelül másfél hónapja írtam ki. Neveztünk ICL-re pixel csapatával(dev,bodito,plum,bzt),majd kaptuk az információt, hogy nem játszhatok.

Sn0w: DEv nem visszavonult?

SzarvasMarha: Csak mix, beugrott volna lanra 😀

Sn0w: Azért már elég sok idő eltelt a posztod óta, ott pedig reagáltak is rá az ICL részéről. Akkor nem mondták, hogy kitiltanak egy időre?

SzarvasMarha: Nem mondtak semmit,csak most, hogy beléptem ICL csapatba

Antal együttérzése miatt +6 hónapot kapott SzarvasMarha

Sn0w: Volt aki miattad értékelte az Infinity Esport Bár oldalát 1 csillagra, ehhez van bármiféle közöd?

SzarvasMarha: Semmi közöm nincs,reggel felkeltem,felnéztem discordra,láttam hogy valaki egyesre értékelte az oldalt és emiatt +fél év eltiltást kaptam 😀

Sn0w: Ha páran még hasonlóan tesznek azok közül, akik nem kedvelnek téged, akár több évre is rúghat ez az időszak. Mit gondolsz az ICL-ről ezek után?

SzarvasMarha: Nem tudok mit tenni vele,én próbáltam a lehető legkorrektebben viselkedni Bélával,illetve a szervezőkkel.Icl-t mindig is szerettem,ha az Vácon volt rendezve,a bárt azt nem szerettem annyira,nem olyan feelinges. Mindenesetre kár, hogy kimaradok egy időre a magyar lanok többségéből. Remélem lesz lehetőségem addig külföldi lanra lejutni/winelni egy jót.

Sn0w: Mik a terveid a jövőben? Hol láthatunk majd?

SzarvasMarha: Ez egyelőre még nem publikus,nem hivatalos. De a közeljövőben fény derül rá,hogyha minden jól alakul. 

 

Update:

Az ICL válaszolt SzarvasMarha kitiltására – gamer.hu

Az ICL vezetősége is megszólalt SzarvasMarha ügyében. Korábban írtuk, hogy SzarvasMarhát kitiltották az ICL rendezvényeiről 1 évre, illetve egy komment miatt elvileg +6 hónappal sújtották a játékost, aki éles hangvételben kritizálta az ICL versenyét a nyereményeket illetően. SzarvasMarha már megszólt az üggyel kapcsolatban korábban. Kritizálta az ICL-t, ezért 1 évre kitiltották a Nice Gaming korábbi játékosát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva