Counter Strike

Győzelem vagy halál: a GameAgents legfontosabb meccse jön a balkán ligában!


Egy régi ismerőssel találkoznak majd, a minor kvalin éppen tőlük kaptak ki szoros csatában. Itt az ideje visszavágni!

Az EBL (Esports Balkan League) egy először megrendezett online kupa, amiben 8 meghívott csapat vesz rész. Az első 4 helyezés egy LAN-on kerül eldöntésre, ahol az 1. helyezett 11 650$-t kap, a 2. 5 800$-t, a 3. 2800$-t. A maradék 5 csapat pedig 700$-t csapatonként, illetve az 5-6. bejut a következő szezonba is.

A még továbbjutást érő negyedik helyért szoros versenyfutás zajlik! Két körrel a vége előtt az ex-Outlaws és a Game Agents ugyanannyi ponttal állnak.

forrás: hltv.org

Legutóbb a Minor kvalifikáción találkoztak, abból a meccsből mi jöttünk ki rosszabbul. Ugyanis Cobblestone-on 16:13-ra vertek minket a bolgárok. Az ex-Outlaws mostanában remekel, számos igencsak jó csapatokat vertek mostanában. Íme a 2 team legutóbbi meccsei, amikről feljegyzés született:

forrás: hltv.org

A kupában már említett kiélezett helyzet egészen pontosan így fest:

forrás: hltv.org

Jól látjátok, a GA és az Outlaws hajszálpontosan ugyanúgy állnak, 1 kör a különbség a 2 csapat közt. Mivel mindenki mindenkivel játszik egy meccset, így még két mérkőzésük van egyaránt. Ha most nyernek gabessonék, akkor valószínűleg lent vannak a LAN döntőn.

A közvetítést pedig a már megszokott módon a The War Room szolgáltatja!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva