Counter Strike

Nagy port kavart a WESG által kitiltott csapat, bundázás van a levegőben?


Fokozódik a feszültség a kitiltott játékosok miatt, bundázás lenne az egész?

Nemrég úgy döntött a WESG vezetősége, hogy a VenatoreS csapatát diszkvalifikálja a versenyből, mivel fény derült Patryk “Patitek” Fabrowski vac banos accountjára. Emiatt pedig újabb esélyt kapott a Virtus Pro és a PRIDE is, hogy továbbjussanak a főeseményre. Ám az utólagos döntés hatására elég sokan háborodtak fel.

Csalót fogtak a WESG-en, a VP kapott egy második esélyt! – gamer.hu

Annyi csalásról való hír van mostanában, hogy lassan megszoktuk már sajnos, de ezúttal jól sült ki a dolog. A Virtus.pro drukkerek most biztosan örülni fognak, ugyanis a csapat kapott egy második esélyt. A VenatoreS csapatát ugyanis kitiltották a WESG lengyel kvalifikációjáról, miután Patryk “Patitek” Fabrowski egyik Steam profiljáról kiderült, hogy VAC banos.

A Flickshot híroldal alapítója, neL szerint egy 3 éves banról van szó, illetve nem ez az első furcsa eset, hogy a VP egy vesztes meccs után valahogy továbbjutott.

Továbbá korábban Snax kapott egy ESL bant még a Source-os időkben, ezért nem valami korrekt eljárás, hogy a Virtus Prohoz közeli emberek hirtelen mindent megmozgatnak egy vereség után. Volt aki úgy tudja, hogy ezt a régi accountot Patitektől ellopták és nem is ő csalt. Persze volt aki kicsit továbbgondolta a témát és szerintük az orosz maffia pénzelte le a WESG-et, hogy kitaláljanak valamit a VP továbbjutására, mert a Virtus Pro hozza a nézőket. Minden esetre a WESG adminjai is kellemetlennek érzik a szituációt.

A WESG főadminja, pANdA a következőt írta twitteren:

Nem azt mondjuk, hogy ő csaló vagy hogy rossz ember lenne. Kérjük tiszteljük meg egymást. Még mindig várjuk a végleges megerősítést a Valve részéről.

Szóval ezek szerint a hivatalos közleményben leírtak még nem fixek, várjuk a végeredményét az ügynek! Minden esetre, ha nem csalt volna a 100. kisaccountján Patiek, akkor most biztosan nem lenne ez a probléma.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva