League of Legends

Feltámadt az SKT, megúszták a Pick’em tippek! Két Misfits hiba elég volt Fakeréknek


Végeredménytől függetlenül, az SKT-Misfits eddig az idei év legjobb profi mérkőzését hozta!

Azt hittük a Samsung győzelme lesz a negyeddöntők legnagyobb meglepetése, de mégsem! Sokan bíznak még a Fnatic winben, viszont amit valószínűleg mindenki biztosra vett, hogy az SKT átgyalogol majd a Misfits csapatán.

Európa képviselőjétől már az meglepő volt, hogy kijutottak a világbajnokságra. Senki sem számított arra, hogy PowerOfEvil és csapata esélyt kap majd a bizonyításra Kínában. Viszont amit végül a srácok műveltek, felér egy tündérmesével!

Nemcsak a világbajnokságra jutottak ki, de még tovább is jutottak a csoportkörből, amihez az amerikai első helyezettet, a Team Solomid-et kellett kiejteniük. A sors viszont a LoL félisteneivel hozta össze őket, a negyeddöntőben az SKT várta a Misfitset.

Egy egyoldalú találkozó helyett viszont egy olyan mérkőzést kaptunk, amire legmerészebb álmainkban sem számítottunk!

Az SKT még a vártnál is jobban startolt, az első játékban levegőt sem hagyott a Misfitsnek, legyalulták az európaikat. Úgy tűnt egy óra alatt lenyomják a negyeddöntőt, három 20 perces találkozóval. 1:0 az SKT-nek

Aztán jött a Misfits meta-gyilkos stratégiája és mindent a feje tetejére állított! Az Ardent Censer halmozó támogatók helyett egy Blitzcrank érkezett az európaiak oldalára, amire egyáltalán nem volt felkészülve az SKT. Ráadásul IgNar olyan minőséggel képes játszani a hőst, hogy lefogadjuk, aki követte a meccset, tátott szájjal nézte a játékos mozdulatait. Objektívek, killek és terület ütötte a Misfits markát minden egyes Blitz Grab után. A makró tökéletes volt, így az előnyt kiválóan snowballozta az európai gárda. Váratlanul 1:1 és még nem volt vége!

Annyira meggyőző volt a második játékban a Misfits, hogy nehezen lehetett mázliként elkönyvelni a teljesítményüket. Hirtelen máris kétesélyessé vált a 2017-es világbajnokság második negyeddöntője. Újból érkezett egy váratlan draft, az SKT próbálta tartani magát a metához, viszont a Misfits-et ez közel sem érdekelte, elhozták Ivernt és Leonát. 2:1 a Misfits berántott egy második játékot is az SKT ellen. Erre pedig még sosem volt példa nyugati csapattól a világbajnokságok történetében!

Innen azonban jött a feketeleves!

Hiszen két hiba elég volt az SKT-nek, hogy előbb 2:2-re zárkózzon, majd a győzelmet is megszerezzék! A negyedik meccsen miden hibázott óriásit az európai csapat, az ötödik találkozót pedig a sárkányt belopva nyerte meg az SKT. A Misfits-nél olyan harcokat erőltettek, amit nem kellett volna, és egy türelmes makró helyett bedőltek. Tristana meghatározó választása volt a mai napnak:

Az európai csapatnak viszont nincs oka szégyenkezni, ragyogó szereplés volt az övék, biztosan sokat hallunk még róluk! Továbbjutott az SKTés megmaradtak a Pick’em tippek is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva