Counter Strike

Van még kérdés? Stewie bemutatja mire jó egy kimentett AWP a következő körben


A Cloud9 bemutatta, egyetlen fegyver is el tudja dönteni a kört, még a DreamHack döntőben is. Stewie kegyetlenül elásta a BIG-es srácokat B lerakón.

A Cloud9 fiatal játékosától sok hasonló szituációt láthattunk már a streamjein, most LAN-on is elsült a keze. Hiába nem ő az első számú AWP-s a csapatban, megmutatta, hogy mit is tud igazából egy jó hibrid player. Rajta kívül az egész csapat ECO-n volt, ő meg a kimentett AWP-vel lehozta a kört.

Forrás: HLTV

A BIG elleni DreamHack döntő tehát ahogy látszik is, nem volt túl nagy erőpróba a Cloud9 számára, sima 2:0-ra verték a német csapatot. Ezzel ismét felértek a csúcsra egy közepesen kiemelt LAN döntőjében, igazolva az új lineup erejét. Sokan féltek, hogy n0thing és shroud nélkül elindul a lejtőn az együttes, ehhez képest lassan kezdenek magukra találni!

Az ELEAGUE Premier elődöntőjében egyetlen körre voltak tőle, hogy 2:0-val kiejtsék az Astralis-t. Akkor még nem sikerült a bravúr és kiestek a négy között, most a DreamHack során azonban behúzták a győzelmet.

Előtte egy másik német szervezetet, a mousesports-ot kellett félreállítaniuk az elődöntőben, az sokkal nehezebb falat volt. Kiélezett 1:1 után a döntő mapon kétszeres hosszabbítással jutott a fináléba Stewie és csapata.

Forrás: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva