League of Legends

Röhejes Homeguard animációt kaphat Evelynn!


A tesztelések során kikopott az animáció, egy sokkal "normálisabb" verziót láthatunk az aktuális forma esetében. Viszont ez nem biztos, hogy így marad

Lehetséges, hogy a jövőben Evelynn vissza kap egy olyan animációt, amit az új VGU fejlesztése közben elvettek tőle.

A Homeguard animáció, amiről a Riot beszél, egyáltalán nem illik a karakterhez, de talán éppen emiatt fantasztikus! Riot Meddler a napokban pedzegette, hogy ugyan az animációt elkaszálták a tervezés egyik stádiumában, a jövőben mégis visszahoznák valamilyen formában, és hozzáadnák a karakter repertoárjához.

“Nem ígérünk semmit, de keressük a lehetséges megoldásokat, hogy visszaadjuk Evenek a hírhedt Homeguard animációját. Ha más nem, valamilyen easter egg formájában! Nem szeretnénk a jelenlegit lecserélni, de valahogy be szeretnénk rakni a lehetőségek közé.”

Az említett animációról készült videót lejjebb találjátok, de figyelem, a megtekintés után számotokra sem lesz visszaút, Ti is viszont szeretnétek majd látni az élő szervereken ezt a “valamit“!

Kissé olyan hatást kelt, mintha az új Evelynn Sonic és a Kengyelfutó gyalogkakukk szerelemgyermeke lenne, de mindezek ellenére is valahogy működik az új dizájnnal ez az animáció.

A sötét csápok ebben az esetben nem az ellenfelek ellehetetlenítésére szolgálnak, sokkal inkább futóműként szolgálnak a karakternek. Természetesen érhető, hogy a fejlesztők lecserélték ezt a verziót egy sokkal komolyabb animációra, azért mégis jó lenne ezt az őrületes mozgást viszontlátni játék közben, még ha tényleg valamilyen easter egg formájában is! Az Evelynn mainek biztosan örülnének egy ilyen lehetőségnek.

Reméljük hamarosan az élő szervereken is szórakozhatunk egy jót Evelynn Homeguardjának láttán!

Nektek mi a véleményetek az animációról?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva