Counter Strike

KennyS, k0nfig és HObbit bemutatja: Top3 jelenet az EPICENTER első napjáról


A szentpétervári verseny első fordulója szinte minden meccsen hatalmas meglepetést és parádés jeleneteket hozott.

Az EPICENTER csoportkörében már az első nap elszabadult a pokol. Ezen a LAN-on úgy tűnik bárki legyőzhet bárkit, simán borulhat a papírforma.

A nyitómeccsen a Virtus.pro jól kezdett az SK ellen, a vége sima 2:0 lett a braziloknak. Pedig a boltz-felps csere miatt beugróval nyomják, de ez sem volt akadály.

A következő meccsen aztán jött az első meglepetés, kennyS félelmetes formája utána G2 alsó ágra küldte az Astralist. A francia AWP-s nagyon elkapta a fonalat a 2:0-ra végződő meccsen.

A FaZe vs. Gambit meccsen 1:1 után az utolsó mapon háromszoros hosszabbítás jött! Végül valahogy csak nyert a FaZe, de nem biztos, hogy megérdemelten.

Itt van ez az 1v5 fordítás, ahol HObbit egy embert ölt csak meg, de azt a legjobbkor! Hatalmas mázli, vagy oltári bénázás a FaZe-től?

Az utolsó meccsen a North 2:1-re behúzta a Liquid elleni találkozót. K0nfig pedig bemutatta, hogyan kell egyetlen dezivel elfoglalni banánt és leejteni a kommentátorok állát.

Érdekes, hogy a nap 3 legszebb jelenete mind Infernón esett, lassan jöhetnek más mapok is azért! Meccs ugyanis jönnek ma is, nem is akármilyenek, az SK vs. FaZe meccset már most alig várjuk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva