Overwatch

Ezt a Genji kardot nyerhetitek meg a hétvégi Overwatch versenyen


Értékes fődíjért zajlik majd a harc a szombati 1v1 kupán.

Egészen egyedi online versennyel várja most hétvégén a vállalkozó szelleműeket a Ragequit Gaming Network, mely a formátum és a nyeremény miatt is különlegesnek ígérkezik!

A Genji Duel 1v1 Tournament – ahogy azt a neve is mutatja – egy az egy elleni összecsapásokkal várja a játékosokat: nincs szükség tehát csapatra, mindenki a saját tudásában bízhat. A harc a Mistery Duel játékmódban zajlik majd, méghozzá úgy, hogy kizárólag Genji lesz elérhető.

  • Időpont: október 28. (szombat), 17 óra
  • Platform: PC
  • Formátum: egyenes kiesés (Bo9, majd az elődöntőktől Bo11)
  • Pályák: Black Forest, Castillo, Ecopoint: Antarctica, Necropolis (random)
Kép: Ragequit Gaming Network

Mint azt említettük, nemcsak a formátum lesz különleges, hanem a fődíj is, hiszen stílszerű módon egy közel 15 ezer forint értékű Genji kardot lehet majd nyerni a versenyen. A 105 cm hosszú, acélból készült és fahüvellyel ellátott replika így néz ki, igencsak menő darab!

Kép: Replika Shop

Már a játékmódból adódóan is mókásnak ígérkezik a verseny, a nyeremény miatt azonban duplán megéri jelentkezni a versenyre. A maximális létszám 32 fő, a helyek folyamatosan fogynak, úgyhogy mindenképpen jelentkezzetek, ha indulni szeretnétek!

A verseny Battlefy oldala

[Friss] A nagy érdeklődésre való tekintettel a verseny maximális létszámát kitolták 64 főre, illetve egy Oni Genji kard is bekerült a díjalapba. A győztes választhat majd, hogy melyiket szeretné.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva