Counter Strike

Lacika carry röhögve! GuardiaN lehozta a döntő mapot, következő ellenfél az SK


GuardiaN teljesítményét össze sem lehet hasonlítani a Na'Vi-s időkkel. Mióta nincs mellette s1mple, röhögve hozza a meccseket a FaZe AWP-se!

A Gambit elleni Bo3 gyerekjátéknak tűnt a FaZe formáját látva, LAN-on eddig senki nem tudta megállítani őket. Vagyis szó szerint megállíthatatLAN volt a csapat.

Az Epicenterre azonban rain összeszedett egy szép kis megfázást. Szóval az ELEAGUE Premier MVP-je most csak a frag tábla végén tüsszögött. A Gambit 1:1-re állt a FaZe ellen, a döntő mapon háromszoros hosszabbításban nyert csak a FaZe.

Mert szerencsére volt valaki, aki kézbe vette az irányítást:

Forrás: HLTV

GuardiaN majdnem száz fraget rakott a 3 map során!

Az igazi durvulást a legjobbkor, a mindent eldöntő Cache-en villantotta: 47:25-ben zárt, vaigy +22-es K/D aránnyal. Csak összehasonlításként, a csapatmásodik ebben a kategóriában karrigan lett, +4-as különbséggel…

A FaZe és a main AWP jó hatással van Lacika teljesítményére. Hiszen nincsen már s1mple, aki folyton elvegye tőle kedvenc fegyverét. Van mellette egy irányító, aki bemondja a köröket és nem kell átvenni tőle ezt a szerepet. És lám, neki csak ennyi kellett! Kicsit olyan ez, mint egy mosóporreklám, csak CS:GO statisztikákkal.

Forrás: HLTV

Nem kicsit más, igaz? A Na’Vi-ban az utolsó 8 event során csak kétszer jutott 1.1 fölé, a FaZe-ben egyszer se esett 1.1 alá. GuardiaN tehát visszatért eredeti stílusához, egyedül uralja az AWP-t és agresszívan támad is vele! Jól áll neki, mesteri szinten műveli, öröm látni ezt a feltámadást! A következő ellenfél az SK, szintén Bo3-as meccsen.

Forrás: Epicenter

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva