Counter Strike

A legritkább fegyver-animációk, és hogy melyik gombokkal hívhatod elő őket


Százból egyszer jön csak össze, de cserébe baromi jól néz ki. CZ, Falchion knife vagy Revolver, mindegyiknek megvan a maga trükkje.

A fegyveranimációk szinte alig észrevehetően vannak jelen a CS:GO-ban. Fegyverváltásnál és azok megvizsgálásánál hívhatóak elő, igazából csak egy kis extra szórakozás. Főleg azért, mert a készítők gyakran elrejtenek egy-egy megszokottól eltérő, ritkább animációt a játékban.

Ilyen például a Falchion Knife tenyéren való egyensúlyozása, ami körülbelül 50-100 kísérlet után jön csak össze:

A dolog nem olyan egyszerű, először is kell egy Falchion Knife. Ha ez megvan, már javul a helyzet, csupán az “R” és “F” gomobt kell gyors egymásutánban nyomogatni.

Természetesen ha a “reload” és “inspect weapon” parancsok nektek más gombra vannak állítva, azokkal kell próbálkozni. Az eredmény egy szépen tenyéren egyensúlyozott kés. Semmire nem jó, csak baromi jól néz ki és kész.

Forrás: YouTube

A CZ-vel is hasonló a helyzet, bár az már inkább hiba, mint rejtett animáció. Ebben megoszlanak a vélemények, hiszen itt is az “R” és “F” gombok felelnek a trükkért, de mégis nagyon furcsán néz ki.

A CZ úgy tesz meg egy teljes fordulatot, hogy a kéz 360°-ot fordul csóklóból, ami igencsak természetellenes. Ha szándékos animáció, akkor nagyon elrontották, de ha hiba, akkor egyáltalán miért működik még? Mindegy, a lényeg hogy ez is jól néz ki, de játékon belüli haszna ennek sincs sok!

Az alábbi videóban találtok még pár hasonlóan ritka és érdekes animációt a játékból, például Revolver vagy Pillangókés mellé:

Nektek összejött már valamelyik?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva