Counter Strike

11 győztes meccs után megszakadt a sorozat, az SK kiütötte a FaZe-t


Szeptember elsején vesztett utoljára LAN meccsen a FaZe, közel két hónapig őrizték veretlenségi sorozatukat. Egészen mostanáig.

A beugróval érkező SK ugyanis alaposan megmutatta az EU sztárcsapatnak, hogy igenis létezik ellenfelük a mostani mezőnyben. A három mapos csatában jobban kezdett a FaZe, de a második és harmadik pályán már összesen csak 10 kört hoztak.

Forrás: HLTV

És hogy mi volt a recept, mi a gyenge pontjuk? Rain betegsége mellett nem mehetünk el szó nélkül, de ettől függetlenül az SK kőkeményen megdolgozott a sikerért. A brazilok nagybetűs csapatjátékkal múlták felül a FaZe-t. Elég csak a statokra nézni, mindenki a saját szerepét csinálta a pályán, tökéletesen elosztva. Emellett pedig olyan köreik voltak, hogy lekövetni se lehetett, mi történik.

A FaZe-nek ebben a pisztolykörben például fogalma nem volt, hogy mi történik:

Rengeteg jelenetet lehetne kiemelni a szépségdíjas megmozdulások közül, itt van például egy szinte észrevehetetlen gyöngyszem. FalleN többször megcsinálta a meccs során, hogy megmutatta magát a nyitó érdekében, amit így a társ tisztán belőhetett. Ebben a körben az időzítést és a kivitelezést is csúcsra járatta fer segítségével.

A csapatmunka tehát most lemosta a pályáról a skillgépeket, az SK bejutott az elődöntőbe. A FaZe-re pedig így Bo3 decider meccs vár a Virtus.pro ellen! Kiderül, hogy csak egyszeri botlás volt a brazilok elleni vereség, vagy a győzelmek után kiszakad a vereségzsák is lassan?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva