Counter Strike

G2-átok: 5 kör két map alatt! Hatalmas verést kapott a North a franciáktól


A G2 vs. North meccsnek előzményeit ismerjük, k0nfig az EPL döntő óta szúrja a franciák szemét. Azóta minden fontos meccsre így felszívják magukat!

Kezdjük az elején, k0nfig mostanra már legendás mondatával. A helyszín az ESL Pro League ötödik szezonjának döntője, a G2 vs. North fináléra készülünk. A riportet megkérdi k0nfig-ot, mit üzen kennyS-nek és a G2-nak a döntő előtt? Hát ezt üzente:

Ezzel pedig csapatára szabadította a G2-átkot, a kijelentés óta nem tudtak nyerni a franciák ellen! Az EPL döntőt 3:1-re behúzta a G2, a DreamHack Masters Malmőn 2:0-ra nyertek, online pedig 1:1-re végeztek legutóbb.

El is érkeztünk a mostani meccshez, ami az eddigi sorozat legdurvább alázása lett. K0nfig azóta valószínűleg már jópárszor átgondolta, mit is kellett volna ott és akkor mondani ahelyett, amit végül nyilatkozott.

A North a Bo3 alatt összesen 5 kört tudott nyerni!

Forrás: HLTV

“Ha megdobnak kővel, lődd vissza M4-el!” – tartja a méltán híres francia mondás. Nuke és Mirage elején is a G2 kezdhetett CT oldalon, és be is húzták az előnyösebb side-od. Nem is kevéssel, onnan már csak be kellett fejezni. Mirage-on ráadásul zsinórban hozták a 16 kört! 

Csúnyán megetették a baguett-jüket a dánokkal. Külön figyelve rá, hogy k0nfig kapjon egy két nagyon oltós fraget!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva