Overwatch

Új Soldier: 76 skint hoz nekünk a Boston Uprising


Újabb Overwatch League csapat mutatkozott be.

Ahogy közeledünk a decemberi rajthoz, úgy mutatkoznak be sorra a hivatalos Overwatch League csapatok. Hiába ugyanis a jól ismert nevek a sport és az esport világából, a Blizzard kikötéseinek megfelelően mindegyik résztvevőnek egy teljesen új brandet kell létrehoznia a ligához.

Erre a hétre már jutott egy leleplezés, az Immortals csapata Los Angeles Valiant néven folytatja az Overwatch League-ben. Most pedig itt van a legújabb megújult arculatú résztvevő, méghozzá a bostoni együttes, a Boston Uprising.

Kép: Blizzard

Ahogy azt már megszokhattuk, a név most is szervesen kapcsolódik a város jellegzetességeihez és múltjához. Az Uprising esetében a történelmi jelentőség kapott hangsúlyt, hiszen Bostonnak igen fontos szerepe volt az amerikai függetlenségi háború során a XVIII. században. A kék-sárga színek pedig egyenesen Boston zászlajáról érkeztek.

A színpaletta a kapcsolódó skinen is visszaköszön, hiszen ahogy a többi csapat, úgy a Boston is bemutatott egy új skint a bejelentéssel párhuzamosan: az ő “kabalájuk” Soldier: 76, aki az alábbi tematikus öltözéket kapta.

Kép: Blizzard

A tizenkét résztvevő csapat közül ezzel már hatot lelepleztek. Kíváncsian várjuk a többieket is – na meg persze az infókat is a Blizzard részéről, hogy mikortól, illetve milyen formában lehet majd beszerezni az Overwatch League csapatokhoz kapcsolódó skineket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva