Counter Strike

Csak a protekció számít, nem a skill. A HR két kiesés után is invite-ot kap


Ha magától nem tudott kijutni a HellRaisers a StarLadder meghívásos sanghaji versenye, akkor benyomják soron kívül. Vicc kategória!

Komoly felháborodást keltett a StarLadder bejelentése, amikor két kiesés után harmadjára is meghívták ugyanarra a versenyre a HellRaisers ötösét.

A gyanús sztori egyik felét már ismerjük, a HellRaisers meghívást kapott a szervezőktől a SL i-League Shanghai selejtezőire. Ott azonban már az első körben kiestek. Pedig nem is kaptak teljesíthetetlen ellenfelet:

Forrás: HLTV

Sebaj, ha maguktól nem jutottak 8 csapat közül a legjobb kettőbe, akkor meghívjuk őket az európai Closed kvalira is! Teljesen logikus nem? Egy kört se éltek túl a selejtezőben, de a Closed kvaliba azért kerüljenek be csak úgy!

Hiába a szervezők jóindulata, itt is elhasalt a HR. Ismét az egyik legkönnyebb ellenféllel szemben.

Forrás: HLTV

És ekkor jön a nagy csavar, mert a StarLadder fogta magát, és ezek után a kínai Main Eventre is meghívta őket! Hiába hasaltak el kettőből kétszer is a kvalin. Úgy, hogy meccset se nyertek, mégis kijutottak a főtáblára. Ez miez?!

Forrás: HLTV

A dolog persze ha kicsit is utána nézünk, már nem olyan furcsa.Pár adat tökéletesen megmagyarázza az egészet. Kezdve azzal, hogy a HR új elnöke a StarLadder egyik vezető elemzője. Egészen addig, hogy a két cég tulajdonosa is egy és ugyanaz, szóval egy érdekeltségbe tartozik az egész.

Az üzlet és az érdek azt diktálja, hogy a folyamatosan erősödő kínai piac megismerje ezt a nevet, brandet és csapatot, úgyhogy a HellRaisers-nek utaznia kell Sanghajba!

Még akkor is, ha már kétszer kiestek a kvalin. Az üzlet az üzlet!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva