Gaming

Egyiptom vs. ugrabugra vs. nácik – itt az ősz eddigi legdurvább hete!


Nem akármilyen játékok jelentek meg a mai napon!

Már megszoktuk, hogy a nagy nevű folytatások általában az ősz második felében robbannak az arcunkba, így nem meglepő, hogy ez az ősz sem különb. Ha pedig valamikor, akkor ezen a mostani héten igen erősen érezhetjük ennek a hatását, hiszen ma, október 27-én három nem akármilyen játék került a boltokba!

Assassin’s Creed Origins

Erősen érződtek már a fáradás jelei az Assassin’s Creed sorozaton, így nem véletlen, hogy a Ubisoft úgy döntött, inkább kihagy egy évet. Most azonban újból itt van a széria, melynek legújabb darabja egészen a testvériség kezdetéig megy vissza, hiszen az Origins az ókori Egyiptomig repít bennünket, minden eddiginél nagyobb játéktérrel és szabadsággal.

Platform: PC, PS4, Xbox One | Metacritic átlag: 84

Super Mario Odyssey

Egy új Mario játék megjelenése mindig kiemelt esemény, hiszen a Nintendo egyszerűen képtelen hibázni: hiába a több évtizedes múlt, a bajszos vízvezetékszerelő mindig meg tud újulni. Nincs ez másképp a Super Mario Odyssey esetében sem, amely minden eddiginél nyitottabb pályákat kínál, méghozzá nagyon izgalmas új játékmenetbeli elemekkel. A kritikusok imádják!

Platform: Switch | Metacritic átlag: 97

Wolfenstein II: The New Colossus

Manapság, amikor már minden játékot feleslegesen túlbonyolítanak, üdítően tud hatni egy olyan egyszerű, de mégis minőségi recept, mint a Wolfenstein II. Az első rész, a The New Order már megmutatta, hogy egy kiemelkedő FPS-hez nem kell más, mint baromi élvezetes harcok és gunplay, valamint egy erős sztori. Hasonlóra számíthatunk most is, csupán a négyzetre emelve.

Platform: PC, PS4, Xbox One | Metacritic átlag: 90

Három nem akármilyen játék egyetlen napon, nem könnyű választani! Te melyikük mellett döntöttél?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva